Bal, en sån jävla riktig kommentar, är det mat klockan 6, då är maten klar klockan 6 och inte halv 7...:-) Dessutom är vanlig hemlagad husmanskost borttappad i dagens Sverige, frysta färdigprodukter i micro är endast bukfylla och skall inte kallas mat..:-)
av Bloggclasse
13 mars 2013, 19:03
En underskattad aspekt av konsten att laga mat, av vikt för forna tiders husmödrar, men i mindre utsträckning för unga människors rekreationsmatlagning, är att klara av att få måltiden färdig till utsatt tid.
Bal, en sån jävla riktig kommentar, är det mat klockan 6, då är maten klar klockan 6 och inte halv 7...:-) Dessutom är vanlig hemlagad husmanskost borttappad i dagens Sverige, frysta färdigprodukter i micro är endast bukfylla och skall inte kallas mat..:-)
En underskattad aspekt av konsten att laga mat, av vikt för forna tiders husmödrar, men i mindre utsträckning för unga människors rekreationsmatlagning, är att klara av att få måltiden färdig till utsatt tid.
Långsamness.
Spot on!
Sous vide. Annars får det va.