Rocky 4 april
Publicerad 4 april 2017
Taggar:
1664,
baguette,
bröd,
frankrike,
kronenbourg,
mange,
manges tänder,
öl,
ost,
seize cent soixante-quatre
Nummer 2997
Jodå. Och även seize [säz], om det kära barnet... Smakar en del mer än klassiska 4,2an, och en del mer än falcon...
KJJ: fast så säger man inte, man säger sexton sextiofyra, seize soixante quatre.
Bröd och ost, klassiskt i sin enklelhet. Jag gillar att använda hot sauce istället för smör för lite extra kick.
Ok, så kan det gå när en flödeskommentator inte orkas scrolla ner och kolla vad alla andra sagt redan.
@slidkrans: sextonhundrasextiofyra = Seize cent soixante-quatre
@den tillgifne Slidkransen: se sista tagg!
Det har alltid funnits ölnördar. Fanns till och med på landsorten på 80-talet. Folk på min skola kunde tala hur länge som helst om vilken öl som var bäst (att kröka ner sig på).
fesljummen Crocodile från apeltofska bryggeriet
Finöl är Cernovar i Tjeckien för den är väldigt god och kommer i enliters krus. God öl i stora krus måste ju ändå vara det finaste.
@Slidkrans: 16-100 60 4 (typ)
Björne: Alltid roligt när messerschmittar från medelklassen föreläser om vad som är fin öl.
Kan ngn förklara vad sm händer om man säger "sässon sasson katt"? Läste franska för länge sen men har lyckats glömma det mesta.
MVH
Eder tillgifne Slidkrans
Seven of Nine: Du vet att Kronenbourg motsvarar ungefär Falcon va? Alltid roligt när ängsliga svenskar tror att öl med utländska namn automatiskt är finare.
Kronenbourg är gott!
Ein Seidel helles, bitte!
Brödig smak med inslag av honung, halm och citrus. Serveras vid 6-8°C som sällskapsdryck eller till rätter av fisk och ljust kött, gärna med heta och asiatiska inslag.