klockren

Dagens Rocky - med kommentarer

Web 2.0-aggregerat i väntan på pastans nya klockrena kommentarsfunktion.

Dagens Rocky - med kommentarer

Tack alla som kommenterat, och även ni som smygläst. Nu tycks det vara över, efter 8 år här, utöver de tidigare på pastan. / vitkor

Rocky 28 maj

Publicerad 06:00, 28 maj 2013
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 3041

Herr Rosa: Så varför är han alls intresserad av den? Det säger något om honom - som bekrftas av att han vill "förbättra" dessa hemska metoder och "råkar" bli del av "subkulturen" själv.

En schysstare kille hade kanske tänkt mer enligt linjen: Hur uppkommer de här ruskigheterna, och hur förebygger/motarbetar man att folk tänker på det här viset?

av hjärnbarken 29 maj 2013, 09:07

hb: sjalvklart oxo. men fenomenet/metoderna ar inte nagot som forfattaren har hittat pa sjalv. boken handlar snarare om att han joinar en existerande subkultur for att studera den och for att forsta den till max bestammer han sig for att mastra/forbattre deras pickup-metoder.

sen rakar han bli en del av subkulturen pa vagen. lite som observer effect i kvantmekanik!

av Herr Rosa 29 maj 2013, 03:49

Man kanske i alla fall lär sig något om författarens psyche om man läser The Game?

av hjärnbarken 28 maj 2013, 11:50

LAtt att missa, men det basta med strippen ar Manges smil i forsta rutan. Tur det blev en repris.

BTW, rekommenderar att lasa The Game. Inte som manual (om man inte vill), men som underhallande story och for vad man kan lara sig om manskligt beteende och psyke.

av Herr Rosa 28 maj 2013, 09:58

Lagom är bäst.

av hjärnbarken 28 maj 2013, 08:58

är det ungdomen idag? va? när jag var ung så gav vi blanka fan i att väga våra kukar, det var längen som räknades minsann! bah.

av pierre 28 maj 2013, 08:35

Kan fö erbjuda 1 kg kuk, någon som är intresserad?

av stånd 28 maj 2013, 08:17

strip cloning?

av bro' 28 maj 2013, 07:40

Är hon på Rocky nu igen den näbbgäddan. Det var fan vad hon är påstridig.

av sona 28 maj 2013, 07:19

en stark kvinna med skinn på näsan

av Slidkrans 28 maj 2013, 07:16

Hoppas det blir ett långt förhållande av detta, bådar gott för strip produktionen

av Per Kele 28 maj 2013, 06:53

Prata med nån som...
Priceless!!

av KJEH 28 maj 2013, 06:31
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 28 maj

Publicerad 06:00, 27 maj 2013
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 3041

KJEH:s länk - jag tycker Nina Power är både mainstream och kolonial. Är det någon som delar upp folk i "vi" och "de" är det hon. Hon föreställer sig verkligen inte att hon själv skulle sticka ut och bränna grannens bil, men att "de" gör det är inte mer än man kan vänta sig. Tror hon att alla slyngelgäng är förtryckta och trakasserade - ta engelska fotbollshuliganer, t ex - eller att ens de flesta som vandaliserade London var det?

Vilket inte betyder att jag inte håller med om att social nedrustning och aggressiva poliser är förödande för folk. Men jag är ingen apologet för artonåringar som tycker det är tufft att bränna ner dagis och skolor.

av hjärnbarken 28 maj 2013, 08:02

KJEH:s länk:
Potentiellt farlig länk

av hjärnbarken 28 maj 2013, 07:55

"Hon har uppenbarligen läst The Game och det där därför hon är oartig" - hehe! Smart!

av hjärnbarken 28 maj 2013, 07:47

Ngn som vet var man kan få tag på ett kilo mutta av någorlunda hygglig kvalitet? I'm asking on behalf of a friend.

av Slidkrans 28 maj 2013, 05:29

sorry HB. det finns bara 2 rara och trevliga människor mellan 15 o 45, och vi gifte oss.

av pierre 28 maj 2013, 02:34

Livsfarlig länk till vitkor:

klockren://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/ilskan-i-fororten-ar-inte-bara-svensk

av KJEH 28 maj 2013, 01:01

Vänta lite här nu.
Hon har uppenbarligen läst the game och det är därför hon är oartig...
R åker rakt i fällan

av KJEH 28 maj 2013, 00:24

Här var det livat.

Till de som inte läst tg kan jag rekommendera den. Det är mer en bra historia än how to manual imo.

av Boris 28 maj 2013, 00:22

hoppas Kellermannen är nöjd han får mycket för jobbet-massor av funderingar kring hans privata problem-har fått rickoschetterande spett i pannan-gissa bulan!

av ker 27 maj 2013, 23:01

Jag läste härom dagen att det finns rätt många människor med "one-night-stand-burnout"...

av bro' 27 maj 2013, 19:40

Bal - jag är ingen naiv idiot - nej, the real thing är inte något man upplever i hafs och slafs på en tågtoa med en pickup-"artist".

Som jag alltså ser som en färgblind och tondöv typ. Om man tror att räkna antalet "muttor" på något sätt är detsamma som att räkna pengar - femtusen spänn är mer än tvåtusen spänn, per automatik - är det lite synd om en.

Om vi ska bli lite djupa här handlar det nog mer om skräck för att se sexpartnern som en person, än en ideologi. "Artisten" vill ha en känsla av kontroll, jag tror den är mycket viktigare än antalet orgasmer. Och känslan av att det hela är vulgärt och krasst kommer förmodligen mest av självförakt. Klart att "feminister" blir jädrans irriterande då och definieras som arga manshatande typer som vill komma och förstöra ett gig man tycker funkar.

Läste du artikeln om att storkonsumtion av porr kan göra killar impotenta IRL? De tappar all kunskap om de verkliga signalerna mellan män och kvinnor och har helt enkelt inte en susning om hur man gör.

Ja, tjejer och killar kan uppleva sex på olika sätt, men bäst blir det väl om båda (antingen det är en engångsgrej eller något djupare) är nöjda och belåtna och tillfredsställda och glada som lärkor efteråt?

av hjärnbarken 27 maj 2013, 18:47

HB: Om vi talar om engångsligg i betydelsen "vi träffades för ett par timmar sedan", så är de nog inte så fulla av vänskap heller.

Men du drar slutsatser baklänges. En del av pickup-artist-ideologin är att se på kvinnor i statistiska termer. Men alla engångsligg begås inte av pickup-artister.

Sedan skall du nog vara litet försiktig i generaliseringarna. Män och kvinnor upplever sex olika, så ditt real thing kan ha varit med en pickup-artist som bara såg dig som ett ansikte. Om det var ett engångsligg-samma-kväll är det väl inte otänkbart.

av bal 27 maj 2013, 18:17

Och varför ska engångsligg vara krassa och fulla av förakt, då? Har det på något sätt ett egenvärde att låta bitter och hånfull? Jag ser inget sexigt i det.

Jag tror inte heller pickupartister bryr sig om vad jag säger. Jag tror att de helt enkelt inte begriper bättre. De vet inte vad the real thing är.

av hjärnbarken 27 maj 2013, 18:03

HB: Vi tar det i tur och ordning:

1) Många uppskattar sådant "porrfilmssex" (d.v.s. sådant som räknas i antal positioner och kroppsöppningar).

2) I den mån dessa pickup-artister når större framgång i det de är intresserade av, stör det dem knappast att feminister hoppar jämfota vid sidlinjen och hytter med näven.

3) Jag uttryckte mig krasst och vulgärt, för att det _är_ krasst och vulgärt. Sexualpartners som ett kilo strömming -- visst, ungefär så är det.

av bal 27 maj 2013, 17:23

Sona: Den lilla grejen tjejen inte nämner är inte att "han måste vara snygg", utan "han ska vara någon jag blir attraherad och intresserad av".

Kolla runt dig. Är det bara snygga tjejer och killar som har partners, jag menar i riktiga förhållanden? Nej - tack och lov.

av hjärnbarken 27 maj 2013, 17:18

Men sådant sex är vansinnigt tråkigt, bal, då går det lika bra med selleri. Det är väl därför killen måste konstra till det. Och när han väl blir en riktigt bra "pickup-artist", är han alltså ändå bara ett snäpp över selleri.

För övrigt: "Få så mycket och snygg mutta han vill". Måste man uttrycka sig på det sättet, som om det handlar om ett kilo strömming? Förstår du inte hur barnsligt och fientligt det låter?

av hjärnbarken 27 maj 2013, 17:13

Man undrar vad för "spel" hon spelar egentligen genom att vara sådär otrevlig? Vare sig jag vill ligga eller inte med Rocky (Mr K), så skulle jag iaf bete mig som folk om jag stötte på honom. Fast jag håller med, om den här jäntan kan få vara med i ett par episoder, kunde det kanske utvecklas till något riktigt kul!

Hur kommer det sig att bokbläddring betraktas som bildande och nyttigt, medan mobilbläddring är maniskt och irriterande?

av Mr_feelbad 27 maj 2013, 17:12

HB: Det här med "the game" handlar ju om att bli s.k. pickup-artist, d.v.s. någon som är så "bra" på tjejer att han får så mycket och snygg mutta han vill. Och en viktig del av teorin är att tjejer är helt utbytbara; en "nia" är lika god som en ann'.

Det finns liksom inte plats för vänskap där, men det är heller inte meningen.

av bal 27 maj 2013, 16:57

Vet inte om jag tror så mycket på den där "the game", även om jag visserligen inte kan vara säker då jag inte läst den. Gå fram och pika snygga tjejer, kan det verkligen vara något universalmedel? Det beror nog isåfall på vem det är som provar taktiken.

Det är lite som när tjejer på frågan "om en kille är intresserad av dig hur ska han stöta på dig" svarar att han bara ska komma fram och prata och vara trevlig. Vad som sällan nämns är det lilla förbehållet: om han är snygg alltså, annars kan han ge fan i det och lämna mig i fred.

av sona 27 maj 2013, 15:44

Men bal, det var ju just vad han gjorde när han blev kär i Edith! "Åh, vad du är underbar!" Mycket trevligare att läsa än det här.

The Game, som företeelse, är sorglig. Kan man inte, förutom att vara attraherad av en tjej, också vilja vara hennes vän och kompis, blir det aldrig riktigt bra. Och en kompis försöker inte lura och manipulera en kompis.

av hjärnbarken 27 maj 2013, 14:23

Det roliga med den här strippen, för dem som inte kommer förbi detaljerna, är att The Game, eller Spelet, förordar att man skall pika vackra flickor för att taga ned dem på jorden. Detta kallas negg (gnägg, gnägg). När Rocky är avvisande mot den odrägliga tjejen uppfattar hon det dels som en sådan strategisk pik, dels tycks den faktiskt av hennes leende att döma fungera...

av bal 27 maj 2013, 14:10

Vi kan inte veta hur mycket och hur ofta Kellermannen är rar, mysig och snäll, men vad vi kan vara säkra på är att han inte skulle välja ut de episoderna till serien.

- Å du e så söt!
- Men du e så rar!
- Kan vi inte kramas litet?
- Å, putte-plutt!
*mjurg mjurg murg*

Vem fan skulle läsa sådant?

av bal 27 maj 2013, 14:07

Jag har inte läst The Game - tillhör inte målgruppen - men den lär handla om hur man bäst manipulerar kvinnor för att få dem i säng.

av hjärnbarken 27 maj 2013, 12:25

Jodå ker, det finns folk som praktiskt taget bor i högar av böcker! :) Och ungdomar som går och läser på gatan och i T-banan. Blir alldeles varm om hjärtat av att se dem.

Hm, KJEH - tror knappast jag är skyldig till att Rocky och bruden ovan är rätt otrevliga och egofixerade... Eller att du är det heller, för den delen.

av hjärnbarken 27 maj 2013, 12:23

har inte läst The game- är den bra? Trodde ingen läste numera när allt finns på nätet?

av ker 27 maj 2013, 11:10

Jag känner många!
Kan det möjligen ha med dig själv att göra? (Takes 2 to tango!)

av KJEH 27 maj 2013, 10:59

Snacka om attityd. Ja, Mange tycks ha tänkt att Rocky borde träffa någon som är lika älskvärd och diplomatisk som han själv! Och han lyckades! Hämnden är ljuv!

Asså, vad är det med ungdomen nu för tiden? Finns det INGEN mellan 15 och 42 som är rar och mysig och snäll, man eller kvinna?

av hjärnbarken 27 maj 2013, 09:13

kolla trynet på pippin. han har ett finger med i spelet misstänker jag.

av pierre 27 maj 2013, 08:57

måndag hela veckan?

av dragsgill 27 maj 2013, 08:35

Hoppas det blir ett långt förhållande av detta, bådar gott för strip produktionen

av Per Kele 27 maj 2013, 07:46

Detta temat känns liksom igen.

av sona 27 maj 2013, 07:09

en stark kvinna med skinn på näsan

av Slidkrans 27 maj 2013, 07:08

Prata med nån som...
Priceless!!

av KJEH 27 maj 2013, 06:50
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 27 maj

Publicerad 06:00, 27 maj 2013
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2128

Jita på ajmen, det fåj man inte jöja!

av bulan 27 maj 2013, 09:42

det här är alltså måndagsreprisen

Killen bredvid har ritat på armen

av dragsgill 27 maj 2013, 08:35
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 26 maj

Publicerad 06:00, 26 maj 2013
Taggar: sömn
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 524

Idag är det den 7 april

av Tidsmaskinen 26 maj 2013, 17:37

-vad säger man- skaffa ett jobb så du blir trött så sover du-eller? Och de som har småbarn har inga problem med att sova om de får chansen!

av ker 26 maj 2013, 14:20

Pierre var kontrollant i den senaste undersökningen om svenska folkets sexvanor. (Social förmåga var viktigare än noggrannheten med siffror.)

av KJEH 26 maj 2013, 11:41

Jo Pierre ... fast varför startar du på talet 43201?

av Per Kele 26 maj 2013, 10:43

kul fakta: om du räknar ett nummer i sekunden tar det en vecka att räkna till 648000.

av pierre 26 maj 2013, 10:25

ZZZZ..

av KJEH 26 maj 2013, 09:26
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 25 maj

Publicerad 06:00, 25 maj 2013
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 3040

Åter omdöpt!

av Ker 26 maj 2013, 10:13

Han jobbar på att bli lycklig idiot- fast det finns såna massor av dem att man gör film av det. Fast Chaplin var roligast för att han hade hjärta- Helan var elak och Halvan dum och ingen älskade sina kvinnor utan var rädda för dem- hemskt!

av Ner 25 maj 2013, 21:54

Världen enligt amerikaner.

Potentiellt farlig länk

(Starkt frestad att rita en karta av världen enligt KJEH.)

av hjärnbarken 25 maj 2013, 14:42

Sverige=IKEA (fast feminism är en stark bubblare)

... åsso favoriten ...

Belgien= ...

av Per Kele 25 maj 2013, 13:59

KJEH, jag tycker att du, i egenskap av Upprörd Medborgare, ska skriva till Kellerman och klaga på att hans serie innehåller fördomar om kvinnor! Var finns den vetenskapliga undersökning som BEVISAR att kvinnor inte gillar diarréhistorier? Va? Va?

;)

av hjärnbarken 25 maj 2013, 13:00

Du har en sorts fixering, KJEH, har du inte? Allt jag säger som på minsta vis handlar om män och kvinnor MÅSTE vara fel! Du är rolig du. Ändå var det alltså detta strippen handlar om.

OK, DE FLESTA killar är mer roade av bajs-, kiss- och snopphumor än DE FLESTA tjejer. Jag trodde that goes without saying, men OK. Blir det bra så? Tjejen i strippen tillhör tydligen det gäng kvinnor som inte tycker diarré är ett kul samtalsämne, till skillnad från Rockys kompisar som står kvar.

T o m Mange fattar. Inte för att han bryr sig om hur hon känner det, men han ville ju att hon skulle stanna kvar så han kunde flirta med henne!

av hjärnbarken 25 maj 2013, 12:56

Jag räknade upp lite länder och skrev ner min första tanke ...

Sverige=IKEA
Finland=Självmord
Tyskland=Adolf Hitler
Frankrike=Vin
Kina=Mur
Australien=känguru

och sist då ...

Indien=Diarré (curry är veckans bubblare)

av Per Kele 25 maj 2013, 11:44

Ja såna är de "tjejerna" - allihop.
I alla fall enligt barkens världsbild.

av KJEH 25 maj 2013, 10:53

Stillsam undran: Kan man inte vara trevlig mot folk - t ex låta bli att äckla dem med diarréhistorier - även om man inte vill ligga med dem...? Men Rocky kanske inte begriper att tjejer blir äcklade av sådant?

av hjärnbarken 25 maj 2013, 09:55
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 24 maj

Publicerad 06:00, 24 maj 2013
Taggar: bajs, indien
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2039

Har man sett inledningen på slumdog millionaire så har man varit i Indien, vilar mitt fall.

av Per Kele 25 maj 2013, 06:21

Har du sett Malmö har du sett Europa?

av Herr Melin 24 maj 2013, 22:48

det är som vissa amerikaner. de tror att om man har sett en stad i europa så har man sett hela europa. men USA är ganska homogent. om du har sett en stad i USA har du mer eller mindre sett 90% av allt som bjuds.

av pierre 24 maj 2013, 18:19

menar han inte goa asbajs

av ker 24 maj 2013, 17:51

Biggest loser kan slå alla rekord om de flyttar inspelningen dit!

Men allvarligt så är landet överdjävulskt stort typ en tredjedel av Europa så det är väl som att säga att man har sett Sverige om man har varit i Jukkasjärvi en vecka.

av KJEH 24 maj 2013, 11:08

Haha, Mange tänder på bruden med flaskbottnarna och...

av skalad 24 maj 2013, 08:41

Det kanske är bla så diarrén sprids - genom fekaliebakterier på sedlarna.

av Slidkrans 24 maj 2013, 08:06
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 23 maj

Publicerad 06:00, 23 maj 2013
Taggar: bajs, indien
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 3038

i indiska filmer (bollywood) så är alla glada och kastar färg samt synkroniseringsdansar på expertnivå.

av pierre 24 maj 2013, 02:37

Får man? Har inte sett den, faktiskt. Jag tänkte mer på sådana där själfulla filmer om människor från väst som kommer till Indien med ärr på själen för att finna sitt sanna jag och kärleken.

av hjärnbarken 23 maj 2013, 19:41

...om man bortser från den romantiska komedin Slumdog Millionaire i vilken man fick se ett dass på mycket nära håll...

av bro' 23 maj 2013, 19:27

SK: Ja, på film. Där är det lite bökigt att komma fram på gatorna med taxin/rickshawn (ska indikera "kulturell chock, Orientens alla färger och röster!"), men när man väl är på gamla vackart luggslitna koloniala hotellet är det svalt och en fontän porlar och gardinen vajar i vinden och pittoreska eller visa människor häckar bakom varje hörn. Filmer håller sig visligen borta från hur det ser ut på dass. Och ingen får diarré, de bara "omvärderar sina liv".

av hjärnbarken 23 maj 2013, 16:20

Jag åker hellre ifrån Indien än till...och det är nog många normala människor som håller med mig om det.

av Per Kele 23 maj 2013, 15:27

Har det någonsin hänt att ngn har åkt till Indien och INTE fått diarré?

av Slidkrans 23 maj 2013, 15:07

Håller med Rosa. Papper vid diarré är uselt, vatten är skonsammast.

av Tomte 23 maj 2013, 13:07

Nääe tacka vet jag träslev och hästsvans.

av Boris 23 maj 2013, 12:05

jag väntar med besök tills vaccinet är klart

av ker 23 maj 2013, 12:04

Det där är en fördom. Jag har haft diarré i Calcutta, och då fanns det iaf toalett. Inget dasspapper iofs men väl en vattenkanna.
No problem!

av Seven of Nine 23 maj 2013, 09:55

Strippen blir ännu roligare om man försöker läsa sista rutan med indisk dialekt, typ som Apu i Simpsons pratar.

av sona 23 maj 2013, 08:17

Snygg indisk head shake.

Men Rocky ar ju inte med. Har man diaree ar det ju battre med en vattenslang, a'la indien/mellanostern/sydostasien. Rent och fint.

av Herr Rosa 23 maj 2013, 06:39
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 22 maj

Publicerad 06:00, 22 maj 2013
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 3027

(15 * 365) * 20 = 109500
It checks out!

av Karl 23 maj 2013, 09:28

Deja-vu-känslan är stark idag.

av Ziddemiss 22 maj 2013, 07:19

Enligt modern marknadsföringsteori skall tydligen budskapet repeteras, upprepas, manglas och nötas in.
Enda logiska svaret är:
"WE DON'T GET IT"
Det där med umbäranden låter inte speciellt trevligt.

av KJEH 22 maj 2013, 07:18
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 21 maj

Publicerad 11:16, 21 maj 2013
Taggar: ångest, mange
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 3037

De femton åren är ju Rocky som (ständigt) pikar Mange för hans omfattande cigarettrökande.

av bal 22 maj 2013, 08:39

Jag leer-det där tror du bara Rocky!
Min Iphone vill inte logga in till vitkor rocky- kommer bara upp gammalt från 12.

av ler 21 maj 2013, 20:32

Man blir galen på telefonpifflare även i tecknad form. Och vad då om 15 år, tänker de inte bli äldre än 55? Och då ska de vara härjade av krämpor och umbäranden? Hehe.

av hjärnbarken 21 maj 2013, 20:20

...aaaand we're back.
Dodsorsak=mobilnacke.

av KJEH 21 maj 2013, 11:51
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 20 maj

Publicerad 06:00, 20 maj 2013
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2125

Äta brudar?

av Seven of Nine 21 maj 2013, 08:40

Potentiellt farlig länk

av ker 20 maj 2013, 21:22

Hur kul kan man ha-dricka äta brudar kollegor -eller familj barn barnbarn -lägenhet villa sommarställe-hispiga päron döda päron-prostataproblem? Vädret? Utrikes? bränna bilar jaga snuten?

av ker 20 maj 2013, 21:08

Hur bråttom får man ha eller är det finn fem fel?f

av ler 20 maj 2013, 21:04

Den magiska kartongen!

av Optisk 20 maj 2013, 09:10

Sista rutan:

Wouw...release the fury!

av slutsomnarr 20 maj 2013, 07:47
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 19 maj

Publicerad 06:00, 19 maj 2013
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 528

Vart tog ler vägen?

av KJEH 20 maj 2013, 05:58

Tror de flesta har varit upptagna med att följa Eurovision. En folkrörelse.

av Tomte 19 maj 2013, 23:58

var tar alla roliga människor vägen? en annan Arne Pierre seven alla smarta roliga oneliners?

av ker 19 maj 2013, 23:20

Kul formulering av Rocky.

Alla svullar ibland, antingen det nu är sprit eller glass och wienerbröd, men det kanske är dags för en ny hobby?

av hjärnbarken 19 maj 2013, 18:29

Först klockrent! Visst är det andras fel att Jeppe super!

av ker 19 maj 2013, 12:53
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 18 maj

Publicerad 06:00, 18 maj 2013
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 3035

Är det inte dax för surpuppan i soffan att ge sig in i samtalet igen?
Eller är han vilse i ...

av Storpotäten 18 maj 2013, 11:57
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 17 maj

Publicerad 06:00, 17 maj 2013
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 3034

Den första filmen nånsin och direkt dömer den sämst. Den måste varit usel...

av Pierre 17 maj 2013, 15:29

Been there done that, äter fortfarande än idag inte bullar efter den perioden.

av KJEH 17 maj 2013, 08:58
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 16 maj

Publicerad 06:00, 16 maj 2013
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 3033

på gotland av ren trisstress

av ler 16 maj 2013, 20:39

tristessdriven nyfikenhet

aaaahhh

av KJEH 16 maj 2013, 13:39
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 15 maj

Publicerad 06:00, 15 maj 2013
Taggar: igge
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 3032

Hala fram snorren och sitta och stöna vid matbordet. Fy!

av Tomte 15 maj 2013, 20:28

Lite lustigt att ett otal exempel på telefonmissbruk nämns, men inte den absolut värsta, i kombination med bilkörning! Jag kan ta en upptagen tonåring vilken dag som helst, men när jag ser vuxna människor sysselsätta sig med telefonen (på endera vis) i trafiken, då blir jag riktigt upprörd.

av Mr_feelbad 15 maj 2013, 20:28

Men inte gnäller vi på de små söta moblierna! Vi gnäller på deras dumma, dumma mattar och hussar!

av hjärnbarken 15 maj 2013, 19:48

Nu måste ni sluta gnälla om de smarta mobilerna. Min blir ledsen!

av Seven of Nine 15 maj 2013, 18:57

12 plus på 10-gradig skala till hjärnbarken, håller med dig helt angående telefonhysterin, att kolla sina senaste 1100 sms mitt i gatan blir lite störande för omgivningen och hur tänker man om man behöver stå och vänta på svaret...? Ring upp satan som skriver så avslutas det hela på 1 minut istället för 6 minuters skrivande, det är ju en telefon också..:-) Gillar bittra synpunkter på nördbeteende i folksamling, mitt mellannamn är Grumpy Old Man..:-)

av Bloggclasse 15 maj 2013, 18:00

Mycket träffande strip. Man blir galen på alla telefongalningar som krockar med en på gatan, avbryter alla samtal om nallen ringer, står i mittgången på Ica och snackar och snackar,inte märker att ungen i barnvagnen förtvivlat försöker upprätta lite kontakt. STÄNG AV TELEFONJÄKELN!!

Min antisemitismradar konstaterar att hakkorsetr (som det nog ska vara i det här fallet) används för att uttrycka negativitet, och dessutom för att förolämpa telefongalningen som ju citeras.

av hjärnbarken 15 maj 2013, 10:18

Ni skulle se hur det ser ut i Kina. Här håller det på att växa fram en hel generation autister. Folk flyr in i sina telefoner och annan teknik.

av Slidkrans 15 maj 2013, 08:48

Fy f-n vilken bra strip!
Men soltecknet på slutet!? Vad säger barkens Israelradar?

av KJEH 15 maj 2013, 08:29

Mobil under bordet - klassiker som funkar lika bra pa herrmiddagen som pa jobbmotet.

av Herr Rosa 15 maj 2013, 07:13

En träffsäker samtidskommentar - som kulturskribenten skulle sagt.

av sona 15 maj 2013, 07:10
Andra publiceringar av denna stripp: