klockren

Dagens Rocky - med kommentarer

Web 2.0-aggregerat i väntan på pastans nya klockrena kommentarsfunktion.

Dagens Rocky - med kommentarer

Tack alla som kommenterat, och även ni som smygläst. Nu tycks det vara över, efter 8 år här, utöver de tidigare på pastan. / vitkor

Rocky 5 februari

Publicerad 06:00, 5 februari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 467

De verkar befinna sig i en studio (som i 5mäfä4e).

av r 7 februari 2012, 09:14

i övrigt behöver han verkligen gå till tandläkaren!

av ker 6 februari 2012, 20:24

från klarhet till klarhet-nu har han fattat att vi tuggar för lite också-kanske också anar att tänder har förbindelse och stimulerar olika inre organ? Eller blir det nästa år?

av ker 6 februari 2012, 20:06
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 4 februari

Publicerad 06:00, 4 februari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2733

"Ligga med dyra horor"... You lost me there, Rupert man.

av ason 6 februari 2012, 22:01

nä det är nog det att det är så patetiskt att hoppa bungjump och helt utanför de flestas moral med traficcing för bara mig!!

av ker 6 februari 2012, 20:04
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 3 februari

Publicerad 06:00, 3 februari 2012
Taggar: ålder, döden
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2732

Visst, men så är ju inte heller demokrati i sig målet.Ett demokratiskt styre är bara en av många förutsättningar för frihet, jämlikhet, mänskliga rättigheter till invånarna över tiden.

Demokrati betyder att majoriteten kan rösta bort ledningen. Det är dock ingen garanti mot att majoriteten inte är indoktrinerade.

av KJEH 6 februari 2012, 16:35

förresten, måste man ha jämnlikhet för att ha en fungerande demokrati? de västerländska demokratierna blev långsamt vad de är idag, rösträtt för kvinnor kom mycket sent i utvecklingen. slaveri existerade länge i usa. förtryckande kastsystem finns fortfarande i indien.

diktatoriska makter verkar alltid kunna ta makten från demokratiska om folket är oupplyst och redan har många orättvisor inbyggda, men vad är den kritiska massan av upplysning? och är jämnlikhet bara en konsekvens av det?

hur kan nordkorea hållas tyglat som diktatur, och indien hållas som demokrati?

av pierre 6 februari 2012, 15:47

Problemet, ker, är att de som räknar sig som tillhörande gänget som vill ha "kalla fakta", i själva verket ofta är drömmare. Det var de som räknade ut sannolikheter för kärnkraftshärdsmältor och fick det till att det kunde hända "någon gång på en miljon år" eller dylikt. De visste mycket väl att så kan man inte använda sådana kalkyler, men de ville tro på det.

Vitkor - är det slutt kaputt med Rocky här, eller...?

av ason 6 februari 2012, 11:41

iövrigt ser jag att revolution är precis som med konst-det som tar hela livet att lära sig går inte att snabbspola även om alla önskar det- även konstnären!
En sak ni inte tog upp och som även gäller vårt än så länge lugna delvis fungerande land(ej Rocky) är att de som inte får någon plats i samhället upplever det ointressant att samarbeta eller göra något gott-så ge alla möjlighet att se att de är oersättliga och att ingen kan ta någon annans plats! Hoppar du av blir det en tomhet som ingen annan person kan uppfylla -

av ker 6 februari 2012, 10:30

först-en gammal sanning är att de/det som river ner inte kan bygga upp!
I övrigt alla positionerar sig som klockan -9 och 3 möter varandra -realister och idealister. Ovan mellan 9-3 kalla fakta, räknar och vill ha mallar, formen bestämmer(kjeh) Under 3-9 konsten livet människans drömmar ( räknas som mer flummigt) alltså det livet handlar om inom formens ramar!(ason). Vill du förstå eller argumentera med någon- kolla var han står- ställ dig på samma plats och se vad han ser-möt eller motsäg argumenten!

av ker 6 februari 2012, 10:23

Oljestater ar intressanta for dar finns sa myket olja. Yeeehaw!

av uncle sam 6 februari 2012, 08:36

Vad trött man blir på att Rocky inte funkar.

Vi kanske ska svältas ut? Eller sitter Kellerman och fundilerar påsitt nästa drag?

av ason 6 februari 2012, 05:37

Oljestater är intressanta, för de är finansierade av en råvara som kan säljas medans man låter utländska bolag sköta den kompetenta arbetskraften. Man behöver inte ett utbildat folk som tänker och tycker.

av Pierre 6 februari 2012, 05:14

Ja, demokrati måste byggas upp successivt med allt du säger - man kan inte ha en fungerande demokrati utan en läskunnig, utbildad befolkning och fria medier, till exempel.

Jag valde oljeutpressning eftersom ni just nu pratade om oljestater. Men i grunden måste alltid de kontrollerande grupperna besegras på något sätt, antingen de är multinationella företag eller klanhövdingar.

av ason 6 februari 2012, 00:30

Partier, val och mänskliga rättigheter.

En demokrati skall inte bara tillåta partier, val och mänskliga rättigheter. En demokrati skall garantera partier, val och mänskliga rättigheter till invånarna över tiden. För att göra detta måste en demokratisk stat ha polis, lagar och (oberoende) domstolar. Invånarna måste läras läsa och information skall flöda fritt.
Korruption skall motverkas och man skall få påpeka fel utan att bli straffad.

Mallen kan nog inte tas från ett land men varje land kan nog bidra med något. Mexikos valsystem, Colombias polis, Sveriges ombudsmän osv. Om sedan president eller parlament passar bäst är väl oklart. Men eftersom makt korrumperar behövs någon form av maktdelning. Max 2 ämbetsperioder. Procentuell representation från valkretsar. Politiken och religion bör hållas något så när isär. I varje fall bör grundlag/konstitution hållas fri från religion. Civilt styre över militären, inga monopol eller stora ägare på massmediasidan (lex Berlusconi).

Men i vilken ordning skall saker göras och hur? Det är kanske inte bara en mall man behöver, man behöver en manual! Och den behöver skapas och någon måste göra det.

Och om ason vill fortsätta försöka kanske hon kan kommentera hur man i så fall kan göra om landet ifråga inte har olja.

av KJEH 5 februari 2012, 23:31

Och alla är så tagna av genialiteten i detta att det blev alldeles tyst! ;)

av ason 5 februari 2012, 22:45

Problemet är att det finns fler som vill motverka demokrati än som vill ha det, och i botten ligger alltid pengar och kontroll (sedan må de kalla det religion eller vad som helst). Samtidigt är planeten rätt rejält miljöförstörd.

Slående av två flugor i en smäll: Satsa på smartare energiproduktion (utan kkraft o kol), dra ner oljeberoendet, och få därmed en utmärkt möjlighet att utöva utpressning på diktaturer. Godta partier, val och mänskliga rättigheter, annars köper vi nte er olja!

Japp, det var det. Några fler problem jag kan lösa när jag ändå är i farten?

av ason 5 februari 2012, 18:43

hehe kul att se vad för tankar som börjar gro när rocky-strippen är 2 dagar föresenad.

irak-invasionen är ju en ganska dålig förebild. resultaten av upproren i nordafrika har ju heller inte varit några större succéer hittills. de som fortfarande är missnöjda ser ju ingen större anledning att sluta göra uppror.

att stötta oppositionen militärt backfirar ju ganska ofta, som i libyen och afghanistan. men som nu i syrien, det är ju uppenbart att assad måste stoppas.

har vi några lyckade exempel som vi kan malla då kjeh? vita bussar i spanien? blå baskrar nånstans i afrika?

av vitkor 5 februari 2012, 12:28

intressant att vi inte lärt oss detta och kört samma race sen franska rev'lutionen
"en stabil regering som ersätts genom revolution kommer ha en turbulent tid efter sig. penga/makthungriga opportunister kommer att ta vad de kan utan hänsyn till folkets välfärd. även i ett "folkets" revolution."
Ja men detta är min frågeställning. Det måste finnas en mall för hur man skall göra. Och vi behöver inte ha imperialistiska vi och dom tänkandet utan det räcker med vi.

Hur fan gör vi?
Jag tror att pressfrihet och utbildning kommer in någonstans. Lagar och domstolar. Val är nog bra men att ha det före pressfrihet känns sådär. Borde det inte finnas ngt innan valet typ USA:s konstitution? Olika typiska eller geografiska områden ("stater"/"klaner" etc) i landet får rösta om de ska ratificera konstitutionen och det ger tyngd om de väl väljer att göra det.

av KJEH 5 februari 2012, 09:22

Eller Japan-modellen. Nukea dem twice och lova mer om de inte passar sig. Funkade skit-fint. Nu e de rika och har det bra.

av uncle sam 5 februari 2012, 09:16

en stabil regering som ersätts genom revolution kommer ha en turbulent tid efter sig. penga/makthungriga opportunister kommer att ta vad de kan utan hänsyn till folkets välfärd. även i ett "folkets" revolution. om man inte är så kinkig om hur folket har det i 2-4 generationer, följ kalla krigets metod och sponsra nån rebellfaktion och hoppas att vad som kommer ut är bättre än det som var. Annars om du har djupa fickor, kör Irakmodellen och ockupera tills landet och den demokratiska regimen du vill se har växt till sig nog för att kunna hålla samman.

i vilket fall som helst behöver du starka, folknära, ledare som kan få folkets stöd, och helst andra ledares, i vått och torrt.

av pierre 5 februari 2012, 07:20

Eftersom di glade som skriver här inte verkar ha några som helst intellektella begränsningar utan redigt uttalar sig om stort som smått kan jag utan tvekan skicka ut följande frågeställning:
Syriens ledning dödar folk
Om vi stöder oppositionen och Syriens ledning vinner val/krig kan de säga
Kolla dessa idioter. De försökte ta kontroll över landet. Och kolla dessa "länder" som stödde dem. Det är alltså legitimt att i förväg fråga oss själva vilka vi stöder.
Min fråga är sålunda: hur bygger man demokrati från diktatur? Borde finnas en steg-för-steg-manual. $1000,000,000-question: Hur gör man revolution?
Pizza anyone?

av KJEH 5 februari 2012, 03:02

pleasure & pain

av KJEH 5 februari 2012, 00:51

OK jag måste säga att detta var en bra stripp och det är hela grejen med rocky det kommer sul-dåliga strippar men sen står man där med dubbelsidig luftburen ebola-strippen och bara garvar ihjäl sig. Please&pain, yin&yang, sprit&bakfylla, bigair&faceplant, melodifestivalen.

rockit

av KJEH 5 februari 2012, 00:49

Potentiellt farlig länk

av ason 4 februari 2012, 19:07

pierre: My gentle Pucko! ;)

av ason 4 februari 2012, 16:29

My gentle Pucko come hither.

av Pierre (som Oberon) 4 februari 2012, 05:19

@staffan lindb-rg: You're not helping pucko!

av KJEH 3 februari 2012, 23:24

Insåg precis att rocky och jag är exakt lika många

av Björn 3 februari 2012, 21:01

bal: Jag förstod att du förstod.. ;)

r: qoui?

av ason 3 februari 2012, 19:54

:ason Jag använde ocksa° en 1,5 l PET-flaska som värmeflaska. Den krympte rejält av värmen och när den var kall var den stor som en 0,5 l flaska (ma°ste berott pa° memory-effekten).

av r 3 februari 2012, 18:57

Jodå, jag förstod, ason. Det enda som inte riktigt framgår för mig är kopplingen till Napoleonbakelser.

av bal 3 februari 2012, 14:40

bal - haha! Tack för dagens skratt.

Alltså, år 78. Är 79 gick ju allt åt skogen i Pompeji.

av ason 3 februari 2012, 14:32

Om ens unge har drag av en italiensk bagare från -78, är det dags att fundera över vad frugan hade för sig på den där tjejsemestern.

av bal 3 februari 2012, 14:15

Nu blev det sicksackpostning, jag svarade Herr Melin.

Fasen vad kallt det är. Inomhus. Önskar de hade låtit kakelugnen vara kvar här när de renoverade innan jag kom hit. PET-flaskor är förresten bra värmeflaskor - fyll med hett kranvatten och stoppa under täcket. Läcker inte, men kolla genom att hålla uppochner först.

av ason 3 februari 2012, 14:02

Man vet aldrig! Ens ungar kan bli väldigt lika en, eller väldigt olika. Nämnde jag den pompejanska bagaren från 78 som kan råka ge ens barn en stark dragning till Napoleonbakelser? ;)

av ason 3 februari 2012, 13:58

ason: Det är att vi är så nära släkt med varandra och tillhör samma genpool som gör att vi överhuvudtaget kan föröka oss med varandra och få avkomma kapabel till detsamma.

Föra vidare sina gener får man göra själv, om det nu är viktigt för en.

av bal 3 februari 2012, 13:57

Så om man inte skaffar barn så kan det hända att man missar sin chans att 'buskissa' i genpoolen och komma undan med det i 200 år?

av Herr melin 3 februari 2012, 13:47

Vi är så nära släkt alla vi som lever på jorden f n, vi tillhör i princip samma genpool. Så från den synpunkten kan barnlösa pusta ut.

F ö väljer och vrakar naturen bland generna - två akademiska rackare som vill ha en forskare till dotter får förmodligen en som ärvt anlag från en hästskosmed 1793 och vill bli bilmek.

av ason 3 februari 2012, 13:36

Om man inte har barn tillsammans med sitt syskon förstås. Men den möjligheten uteslöt du ju, ker.

av bal 3 februari 2012, 13:08

Endast den som är enäggstvilling kan hoppas på att ha hälften av sina gener i syskonbarn.

av bal 3 februari 2012, 12:56

man vinner striden för livet med lek och skratt och har man inte "egna" barn så kanske ett syskon har och då har man hälften gener i det precis som syskonet-ingen har mer!

av ker 3 februari 2012, 11:44

Å andra sidan hinner man med en hel del mer av den andra halvan av möjliga uppplevelser, men jag antar att du har en poäng...

av sona 3 februari 2012, 09:47

Om man inte fortplantar sig missar man minst hälften av vad som är möjligt att uppleva. Vill man ha "gjort allt" när man ligger på sin dödsbädd är ångesten berättigad.

av bal 3 februari 2012, 09:21

Det värmer mitt hjärta att se Rocky stava absurdt som man gjorde innan den olyckliga stavningsreformen 1906.

av bal 3 februari 2012, 09:18

De glömmer en kris de kommer gå igenom snart: "Jag har inte fortplantat mig"-krisen. Dock är detta en inre strid och oftast inget som vi barnlösa ältar publikt, för det skulle ge vatten på kvarnarna åt alla de som under åren sen vi var sisådär 25 plågat oss med frågan "ska inte DU ha barn snart?".

av sona 3 februari 2012, 08:39

i bland när jag blir lite emo över döden så öppnar jag en historiebok och tänker på nån fattig bonde i kyrgyztan som dog utan en enda levande själ brydde sig. eller hur många unga starka män med livet framför sig, knappt utgångna gymnasiet, som dött i en lerpöl på något av de oräkneliga slagfälten på jorden. eller så tänker jag på nån nioårig leukemipatient, som inte ens har fått fjun, så att säga, och nu står mot den tuffaste tiden i sitt liv och förmodligen förlorar.

ja va sa han? en människas död är en tragedi, en million människor statistik.

av pierre 3 februari 2012, 08:21

...och det är väl ungefär det vi gör.

av KJEH 3 februari 2012, 06:52
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 2 februari

Publicerad 15:29, 2 februari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2731

med rättvänd menar jag att de börjar i fel ände med orsak och verkan!

av ker 2 februari 2012, 21:32

det är faktiskt lite synd att krigstribunalen oftast får folk sent-å andra sidan kan de vara rädda för att bli hittade i många år och så är det förstås skammen när de fälls som den slutgiltiga kulmen på deras skitliv! Egentligen borde de stora banksvindlarna och fallskärmsmupparna också ställas inför Haag domstolen-det är deras fel att det är krig från början! jag väntar på en rättvänd värld!

av ker 2 februari 2012, 21:31

Björn: Poängen är att krigsförbrytare sällan hinner till Haag innan de prickats av en Blaack Haawk och hamnar i Haades

av vitkor 2 februari 2012, 17:31

hahahaa jag förstår... oj oj dom där fånen i haag sitter där och dömer och så blir de arga för att de inte fick döma kaddaffi ... och så ... sen bara ... ha ha... just det.

av pierre 2 februari 2012, 17:24

Glömde han poängen här? Någon som förstår?

av Björn 2 februari 2012, 17:15
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 1 februari

Publicerad 06:00, 1 februari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2730

"Eller kniv och gaffel till kräftorna..."

Bästa repliken i strippen! Stillsamt pekar Rupertmannen på Rockys etnocentricitet.

av ason 2 februari 2012, 17:42

va tomt här va, och juolkoliajussi är tydligen vegeterrrorian, hmpf

av Björn 2 februari 2012, 17:13
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 31 januari

Publicerad 05:18, 31 januari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2729

@ker: "Rocky är också upprepande-intill dödtråkigt" men ända° är dagen förstörd om Kellerman inte levererar i tid.

av r 2 februari 2012, 11:08

på DN ska de ha en stock av Rocky som går in automatiskt om han ramlar eller nåt går fel-det kanske vi också borde ha?

av ker 2 februari 2012, 11:02

mycket sär skrivet på kladd is punkt se

av pierre 2 februari 2012, 08:39

Annars finns denna Potentiellt farlig länk

av KJEH 2 februari 2012, 03:59

den här ska va rätt kass: Potentiellt farlig länk

av vitkor 1 februari 2012, 20:55

nån som lyckas ladda ner nån salt massa?

av vitkor 1 februari 2012, 20:31

Nemi är bra.

av ason 1 februari 2012, 16:50

Hemskt vilket gnäll det blivit i klassen! Varför inte bara tyst vandra vidare till Nemi eller någon annan skitserie?

av Seven of Nine 1 februari 2012, 16:42

Vi har råkat ut för the Rocky Nazi.

"No Rocky for YOU!"

av ason 1 februari 2012, 15:51

Skottår? Jotack, jag märker det!

av Malmöbo 1 februari 2012, 15:29

Ahhhhh, det är ju för att det är skottår som rocky kommer senare idag, 1:a februari och allt,
-nu förstår jag...

av Björn 1 februari 2012, 13:16

Pierre-alldeles sant-och livsfarligt! I hjältemyterna vinner gudarna med lek-och skratt!

av ker 1 februari 2012, 09:53

Tänk om alla slutar skratta. I rockys värld har det redan hänt.

av Pierre 1 februari 2012, 08:28

Och jo, Modesty Blaise är ju faktiskt död på riktigt. Peter O'Donnell tog kål på henne i en sista bok. Han ville inte se henne och hennes sidekick Willie Garvin på ålderdomshemmet, sa han. Hon blev 52. Jag hade lite svårt att förlåta honom.

av ason 1 februari 2012, 03:44

Nu vet vi ju inte om det är En annan Arne eller En annan annan Arne.

EaA, jag kämpar också med motivaschonen. Och velar. Idag (eller snarare igår) skulle jag vilja kliva in i serien, dunka båda på huvudet (dånk di di dönk) och säga: Se där! Musik!

Nemi är redan på plats, men Rocky han dröjer.

av ason 1 februari 2012, 03:42

En annan arne gjorde en sk ason.

Fast jag misstänker att det är en annan arne.

Men nu får vi hjälpa Kellermannen med ämnen.
Han är nere på det mest långsökta ämne som finns just nu: tänk om musiken skulle dö ut.

Jag utmanar er att komma på ett bättre ämne.
Jag börjar:
Tänk om alla rör skulle ta slut.

av KJEH 1 februari 2012, 00:40

En annan Arne har helt störtats ner i den veliga avgrund som utgör R's beslutparadigm :P

av Herr melin 31 januari 2012, 23:36

Vill redan officera att jag blir kvar.

av En annan Arne 31 januari 2012, 22:59

Jag vill bara göra officiellt att jag lämnar min roll som kommentatör av Rocky.

Jag har kämpat med motivationen länge nu men finner det allt svårare att hitta något kul att säga om Rocky, särskilt i denna eviga monolog med sitt alter ego Tompert

Historiska efterforskningar och jämförande litteraturvetenskap visar nämligen att serien dött och befinner sig i limbo tillsammans med andra odöda som tex Ernie, Blondie och Modesty Blaise. Inget trevligt sällskap

jag ber därför att få tacka för den tid som varit. Förhoppningsvis ses vi någon annanstans i en annan tid!

Jag lämnar kvar mitt nick här, kanske kan det vara till nytta.

av En annan Arne 31 januari 2012, 22:03

OBS! detta är en ockult serie -det är Rocky och hans ande endast åtskilda av den enes vita dräkt och den andres åskvigg-båda har stirrande ögon och gapande munnar och gör oavbrutet samma sak om och om igen till tidernas evighet då de förlöses för den eviga vilan!

av ker 31 januari 2012, 15:52

Undrar om rocky kommer eller ska gå i #1. Nu får allt kompisen (Molgan?) ta o frisera sig, han börjar se ut som en juokoliajussi

av Björn 31 januari 2012, 13:54

Sådana bås är najs att sitta i. Och så ska man äta Buffalo Wings, följt av Burgaretallrik och sist glass. Dricka till? En pitcher öl så klart.

Vad det gäller framtidens musik kör jag samma linje som agnostiker kör om religion, jag förnekar inte att något kan komma att hända eller redan har hänt men jag vete fan vad.

av sona 31 januari 2012, 11:12

alfons-charlie då.. charlie browns tröja är inte "stickig" och är kortärmad

av pierre 31 januari 2012, 09:55

slidis har helt rätt-f ö är det nya musiken maskin härmande i sina upprepningar-det går som en röd tråd genom all kultur-från en ros är en ros och frammåt. Rocky är också upprepande-intill dödtråkigt-dricka dricka knulla knulla dricka dricka-de skiter förresten sällan-mest piss! Och alla sitter med munnen öppen-varur själen försvinner sa alltid mamma!

av ker 31 januari 2012, 09:32

Alfons? Det är ju charlie browns tröja.

Potentiellt farlig länk

av Interaktiv osäkerhet 31 januari 2012, 09:13

Risken är väl att all musik förr eller senare kommer låta som världsmusik, dvs för jävligt.

av Slidkrans 31 januari 2012, 07:35

rocky har snott alfons tröja

av pierre 31 januari 2012, 07:08
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 30 januari

Publicerad 06:16, 30 januari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 1997

jag trodde det var gatstenar.

kikade just på wikipedia om LBGT rättigheter världen över. I de flesta länder så är homosexuellt umgänge förbjudet. Men i de som tillåter det är det oftast olagligt för män, men lagligt för kvinnor!

upp till kamp!?

av pierre 30 januari 2012, 21:23

är det loskor i ruta 4 -jag trodde det var tuggummi!

av ker 30 januari 2012, 20:28

shit, jag missade rockys ögon i ruta#2,

-epic

som ynglingarna säger

av Björn 30 januari 2012, 19:10

Tjejer tycker om män som dricker bärs, spottar snus och pissar där de behagar.

av man 30 januari 2012, 17:39

Detta eviga pinkande och spottande... :(

av ason 30 januari 2012, 17:17

Och alla går hem ensamma.

Ragga tjej på lokal = drick mindre med öl

av Björn 30 januari 2012, 16:45

kul att dom ställer ölburken uppepå till dom som behöver panten-

av ker 30 januari 2012, 16:16

Jag tror att Ranelid bluffar. Tror att allt bara är en listig fasad ämnad att generera mediautrymme för honom själv. Hemma är han säkert helt normal. Han bara: "Haha, jao harrr lurrrat dom allihiooopa" *katching*.

Det är vad jag tror.

av Slidkrans 30 januari 2012, 08:14

Var det Rocky man såg på Skavlan i fredags?

av sona 30 januari 2012, 08:05

too much beer?

av finnen 30 januari 2012, 07:17
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 29 januari

Publicerad 04:07, 29 januari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 466

håller med dit kjeh men är jävligt rädd att om jag säger så kommer man att lägga alla pengar och forskning på det därför att det är dyrt

av ker 30 januari 2012, 16:02

@ker: det är bra att du tänkt igenom och gjort ett ställningstagande - oftast hör jag miljötöntar som älskar elbilar men hatar kärnkraft.

Jag tycker att det är lätt att spara el, dumt att slösa, men att kärnkraft nog är bra men människan för klantig för att sköta den. Jag föredrar dock kärnkraft framför att elda upp kol och olja.

av KJEH 30 januari 2012, 04:45

jag gillar iofs att rupertman har blivit mindre messerschmidt

av pierre 29 januari 2012, 19:31

bra story där Boris!

av ker 29 januari 2012, 19:29

Ruta 1: Dom har dött, åkt till pärleporten och stött på världens största starköl. Sen snurrar de på flaskan och det är dregen-polly i flytande läskeblask form?

av Boris 29 januari 2012, 15:20

Fluor-tanten, finns hon fortfarande?

av sona 29 januari 2012, 13:30

exakt-här fick ni svaret-kol är off det med-fattar ni inte vind vatten och sol=gratis om man skaffar apparat att fånga med och dom är inte dyra-lobbykapitalskojarna ville inte ha det för att det är för billigt och dom kan inte ÄGA sol vind och vatten! har nån svårt att fatta här i kommentarsgänget eller tillhör ni lobbyn -Kjeh du har ju sjäv varit hockad på reklamen för dåligt liv men bytt-låt det gå vidare i tankekedjan-jag väntar på dig i ljust på tunneln! jag är impad av dig!

av ker 29 januari 2012, 12:05

Dregen är inte lika rebellisk som den här killen. Tv4 News bad boy!
Potentiellt farlig länk

av Mick N 29 januari 2012, 11:37

Men han har ju tatueringar så då måste han vara cool.Eller vänta, var det det nya folkliga; med gratisplats till melodifestvalen? Eller var det Allsång på skansen man inte fick spela på? Eller körslaget? Jag blir konfunderad.

av KJEH 29 januari 2012, 07:19
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 28 januari

Publicerad 06:06, 28 januari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2728

Att det var rea på el pga kärnkraft är fel.
Mindre kärnkraft = mer fossilt. Kk-olyckorna f.ö. står i skymundan av de katatrofer klimatförändringarna troligen har orsakat.

av KJEH 28 januari 2012, 22:17

pierre, det finns andra alternativ, plus att man kan spara energi i stället för att rea ut el, vilket var vad som hände när kärnkraften var ny, och alla skulle bindas fast i elberoende.

Före kärnkraftsomröstningen tillsattes en grupp som utredde hur man skulle klara energiförsörjningen utan vare sig kol eller kärnkraft. Den utredningen revs.

Kärnkraftslobbyn trodde (på fullt allvar) att kärnkraften aldrig kunde gå sönder, att den sköttes mer minutiöst än något annat. Men det är (tyvärr) helt fel.

Och nu säger jag inte mer om det, för det här är ju Rockykommentarer. ;)

av ason 28 januari 2012, 20:26

älskar man kolkraft efter ett sekel av lungcancer ditto

av pierre 28 januari 2012, 19:43

Kul film förresten, sona, som gjord för en suckande muskel-Persbrandt som håglöst traskar i väg med en AK-nånting släpande i sanden efter sig...

av ason 28 januari 2012, 16:16

Men ker, när man förändrat sig själv och står där som en ädel ljusgestalt, blir det ju en sådan pinsam kontrast till den uppgivna omvärlden! Den som väntar sig så lite att den jublar åt Löfven för att han älskar kärnkraft och "inte är en grön feminist". Citat: "Han känns trygg!"

Älskar man kärnkraft efter BÅDE Tjernobyl och Japan, är man en idiot som tror att kärnkraftsolyckor liksom går över, precis som en bilkrasch och förkylning.

Och vad är det för fjanteri med hans namn, förresten. Vill han att det ska uttalas Löfvén, får han väl behålla fnutten över e. Om han tycker det är sånt trams som hederliga jobbare inte pysslar med, får han väl ta bort f också och acceptera att folk kallar honom Löven som i plural av vanliga löv.

Slöhet? Nu orkar Rocky inte ens hålla i sin iBook.

av ason 28 januari 2012, 15:24

alltså det var ett tips till Rocky-har aldrig sett nåt så slött!

av ker 28 januari 2012, 13:01

vill man förändring så får man börja med sig själv- nån annan är ett omöjligt företag att förändra. Att ha annans förändring som förstahandsval är en bluff för att dölja att du skyller allt du inte gillar hos dig själv på någon annan! Kinas utrikespolitik-Juholt-kapitalism-stadsjeepar. -det underbara med att förändra dig själv är att du genast märker resultatet!

av ker 28 januari 2012, 13:01

Aftonbladet: "Så tränade Perbrandt med de mest uppgivna FAS3 fallen inför nya storfilmen" [Aftonbladet PLUS]

av sona 28 januari 2012, 11:38

Slå till på en bio-kombo och få en liten popcorn gratis när du köper biljett - endast 99 kronor. Gå 3 betala för 4. Missa inte chansen att bevittna väldeffade Mickes tolkning av en mycket uppgiven terrorist!

av sona 28 januari 2012, 11:36

"Den uppgivne terroristen", skriven av Jan Guillou med Mikael Persbrandt i huvudrollen, filmad i häpnadsväckande 2D, snart på en biograf nära dig.

av sona 28 januari 2012, 11:31
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 27 januari

Publicerad 05:01, 27 januari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2727

dog-eat-dog 163 000 000

womaneater83 300
maneater 4 680 000

mammut 27 100 000
papput 43 200

karlslok 13 400
kvinnoslok 8

av KJEH 28 januari 2012, 05:53

fish bites dog 58,600,000
dog bites fish 5,730,000

av ason 28 januari 2012, 03:31

woman bites dog 143000
dog bites woman 142000
dog bites dog 477000
woman bites woman 40600
man bites woman 49300
man bites man 77600

av pierre 28 januari 2012, 03:21

dog bites man 2.100 000
man bites dog 2.480 000

av ason 28 januari 2012, 03:09

ösch ni använder ju . inte ,

av pierre 28 januari 2012, 00:29

tjejmilen 885,000
killmilen 448

av pierre 28 januari 2012, 00:28

Streckgumma 1180
Streckgubbe 64700

av KJEH 27 januari 2012, 20:35

Jag vill slå ett slag för antingen-eller-strecket /. Till exempel: ikväll är det Fredag så man blir allt lite sugen på en pizza/plankstek/kebabtallrik och en/ett flak öl/helrör sprit/baginbox-vinare.

av sona 27 januari 2012, 20:03

Jag skulle säga att ker använder sina bindestreck både som tanke- och bindedito. Men ett mellanslag emellan kanske man ändå kan önska.

av Mick N. 27 januari 2012, 19:29

fenomenal GW imitation förresten, riktigt dryg
bil - handlar(e) - min

Lyssna på hans "vinter" från i "fiol" om ni vågar

klockren://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=4828750

av Björn 27 januari 2012, 18:51

så länge du säger "det är kycklingwinge, med hårt 'k'" i lite överlägsen ton när maitre d'n kommer och säger att bordet är klart.

"pojkstreck" get 47400 resultat när man googlar. det är könsdiskriminering!

av pierre 27 januari 2012, 18:44

Är man friherrinna har man förstås ett gods, och till ett gods hör naturligtvis en gödselstack, så där knöt vi ihop det med bilden av mig med en grepe i handen på jakt efter mördade titantänder.

av ason 27 januari 2012, 18:32

Just det, pierre, flickor får inte strecka! Har alltid tyckt att det är orättvist.

Men att googla saker ger ju ingenting. När man googlar mig får man upp en massa recept och makeup-tips. (Haha, nu kan ni inte sova i natt för att ni undrar vad jag heter! Friherrinnan Kajal-Kycklingwinge?)

av ason 27 januari 2012, 18:29

1250 resultat på google när man söker efter "flickstreck". UPP TILL KAMP!

av pierre 27 januari 2012, 17:55

flickstreck?

av pierre 27 januari 2012, 17:54

Jag väckte KJEH!

Tankstreck eller tankestreck? Ja, det är frågan! Båda stavningarna har förekommit i evigheter.

Språkvårdare älskar den första versionen, men man kan argumentera för den andra. Kan man skriva tankearbete och tankemöda, kan man väl skriva tankestreck? Och å andra sidan: Man skriver ju bindetreck, borde man inte skriva bindstreck för att vara logisk, om man förordar tankstreck utan "e"?

Å tredje sidan: Man säger inte pojkestreck...

Så det står oss fritt att välja, tror jag. Jag säger år två tusen också. Inte tjugo hundra.

av ason 27 januari 2012, 17:24

tankstreck – förihlvte ason!

av KJEH 27 januari 2012, 16:25

Inte vill du flirta med en feminist, SK? ;)

Vitkor, det är inte bindestreck, det är tankestreck och det ska inte vara radbrytning där!

Få se nu om det här funkar.

Bindestreck är korta:

Gödsel-stack.

Tankestreck är långa och med luft omkring:

Kära nån – vilken vacker utsikt!

av ason 27 januari 2012, 15:43

Var får man tag i en gödselstack när man står där i slumkvarteren i en blodig polo och ett översvämmat badrum? Deckarlitteraturen fegar och lägger alla mord på landet.

Slidkrans: Om hon var kommunist hade hon säkert inte köpt coca cola utan cuba-cola. Den stärker emaljen!

ker: Funderar på att fixa så dina kommentarer automatiskt radbryts vid dina bindestreck. Vad tror du om det? ;)

av vitkor 27 januari 2012, 14:17

akta er för GW, han e en stygg jävel

av Björn 27 januari 2012, 12:57

Det är synd om människorna ( strindberg) Occupy!

av ker 27 januari 2012, 11:47

säg ni förresten alla överklaganden till EU domstolen att en svensk man som ramlat i Strömmen blev avlivad av vården -för att dom brukar göra så!-otur för dom att bästa vännen var läkare och kunde läsa journaler!jag har alltid haft tillgång till topp läkare, topp advokater, topp finansiärer som kan ge ett lån, hjälp eller tippsa om vem man ska kontakta-hela sverige är uppbyggt på nepotism! Det lärde min mamma mig! Och jag är inte rik-snarare ganska pank-det handlar inte om det-

av ker 27 januari 2012, 11:46

@slidis Så belöningen till ason är att "få ihop det"med nån yngre?? Ganska kort fantasi som slutar bakom syrenhäcken! Tallulah föredrog välhängda män- de mer makt,kontakt och pengar än yngre. Att gubbar inte vill ha äldre kvinnor med mer makt pengar än dom själva, beror på att de har pretentioner på att de vill ha makten i samlag eller samvaro. De knullar hellre en annan man som har makt- mindre detroniserande- räknas inte som lika lågt bland män.
I övrigt är det sorgligt att människor utan kontakter först nu inser att rättsväsendet i sverige är feodalt!Det är ingen tillfällighet att ingen bryr sig om nån snor dina pengar på banken din bil eller hugger ner träden på din mark för att få sjöutsikt.

av ker 27 januari 2012, 11:38

Let's make a baby, ason!!! För du har väl inte gått i gall?

av Slidkrans 27 januari 2012, 11:32

Du är makalös, SK - allt stämmer! ;)

(Utom det halvflottiga håret, då.)

av ason 27 januari 2012, 11:28

Nåt för dig kanske, ason. En deckare kanske.

Ett mord, kroppen saknas. Kommissarie Ason grubblar, drar handen genom halvflottigt hår, saknar folkhemmet, opera i bilstereon, har magsår, relationen till maken krisar... Men så kommer hon på: GÖDSELSTACKEN!!! Det är ju där kroppen måste ligga. Ason far åstad till den ensligt belägna bondgården, greppar grepen och mkt riktigt där nere finner hon (ingen kropp föstås - den är ju väck) offrets titantänder. Tandkorten matchar. Ason befordras till polischef och får ihop det med en 25 år yngre nyexad konstapel. Allt är great!

av Slidkrans 27 januari 2012, 11:20

Svårt att få ner en hel schäslong i en burk Cola. Den måste ha dumpats i en gödselstack.

av ason 27 januari 2012, 10:47

Pierre, det där stämmer inte. Minns min lågstadielärare (kommunist från Norrland). Hon skulle visa hur tänder minsann försvann i Coca Cola. Sagt och gjort en mjölktand donerades av en klasskamrat, cola hälldes i en glasburk, tanden släpptes i och burken förslöts. E-t-t å-r senare var tanden fortfarande intakt. Kan tro att det sved för den gamla bolsjeviken.

av Slidkrans 27 januari 2012, 10:17

om man inte har skit så kan man använda coca cola också

av pierre 27 januari 2012, 09:57

En helt genial stripp. LOL

av kman 27 januari 2012, 09:19

Jag har hört (dock inte från GW) att om man gräver ner en kropp i en gödselstack så försvinner den ganska snart fullständigt. Inte ens tänderna blir kvar.

av Slidkrans 27 januari 2012, 09:06

det gär med den försvunna schäslongen är verkligen mystiskt. Var den extra schäslongen bara en inbillning, ett tecken på den kluvna personligheten, och nu är Rocky kvar med bara sitt enda bittra jag?

av dragsgill 27 januari 2012, 08:21

Lättritad soffa med lättritade pojkar?

"Män som gör saker tillsammans." Surfar på nätet.

av ason 27 januari 2012, 06:53
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 26 januari

Publicerad 05:00, 26 januari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2726

var är bengt

av Flyttad tagg 27 januari 2012, 01:19

Tråkigt med Stig Vig - en hel del år för tidigt.

"Tidevarv komma, tidevarv försvinna..."

av ason 26 januari 2012, 22:45

hörde just Stig Vig är död!

av ker 26 januari 2012, 19:22

jag läste det som:
kostnader forskning viagra + kostnader forskning plastpattar > kostnad forskning alzheimers

av pierre 26 januari 2012, 18:39

@ ker, njaaaaa, jag synar, var är källan?

Att vi lägger ner mycket pengar och tid på viagra är nog riktigt, och nu pratar jag om forskningen alltså och inte som ni lustigkurrar som direkt ser mitt meningbyggnadsfel.

Hursom, men bröstförstoring vs Altzeimer, den får du nog visa en källa på...och snälla ker misslyckas nu

av Björn 26 januari 2012, 13:03

@ ker - ;)

av ason 26 januari 2012, 12:23

@ker, menade jag.

av Slidkrans 26 januari 2012, 12:11

@ "Det är synd om människorna."
Strindberg eller Schopenhauer, kommer inte ihåg.

av Slidkrans 26 januari 2012, 12:10

@ker Det bästa du har skrivit på länge, roligt och tragiskt.

av r 26 januari 2012, 12:00

Om dom inte sabbar allt med SOPA och sånt där kan man ju alltid plugga in sig i YouTube 20.0 där på ålderdomshemmet och återuppleva minnen man inte hade: Potentiellt farlig länk

av vitkor 26 januari 2012, 11:26

lol@ker

av KJEH 26 januari 2012, 11:09

Hur exakt särskiljer man mellan #1 och #3?

av KJEH 26 januari 2012, 11:08

slidis är det 1. skit att vara gammal 2 skit att vara ung 3. kanske bara har betydelse vem du är- och inte vem du sett på TV?
För övrigt tycker jag strippen var klockren!
Vidarebefordrar Idag läggs mer forskning på viagra och bröstförstoring än på altzheimer så om 30 år sitter vi där med plastbomber och ståkuk och ingen fattar varför?

av ker 26 januari 2012, 11:06

Själv minns jag Hyland men det är på håret. Antar att det gör mig till en gammal snorvalp.

av Slidkrans 26 januari 2012, 10:00

Jag minns iafall Harald Treutiger. Och att Erik Blix var programledare för första Fångarna på fortet. Alain var förstås med redan då.

Haha Vitkor Hipster Hitler är ju mycket bra!

av Mick N. 26 januari 2012, 09:34

Snorvalp, tydligen, and a proud one. Men jag minns Loket. Vagt.

av sona 26 januari 2012, 08:16

#5) Du törs inte ta Slidkrans' test --> Du är en ynkrygg.

av Slidkrans 26 januari 2012, 07:33

#4) Du vet inte vem Hyland är --> Du är en idiot.

av Slidkrans 26 januari 2012, 06:33

Dagens Litmustest:

#1) Du minns inte Hyland --> Du är en snorvalp.

#2) Du minns Hyland --> Du är gammal.

#3) Du minns inte Hyland fast du borde --> Du är passé och dement.

av Slidkrans 26 januari 2012, 06:29

Just det! Och har man dessutom customized tidningssajter, får man inte veta något man inte redan visste. Det var bättre förr, när alla råkade höra Dagens dikt på radio!

av ason 26 januari 2012, 06:27
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 25 januari

Publicerad 05:59, 25 januari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2725

var är bengt

av Flyttad tagg 27 januari 2012, 01:20

ason, det är inte Vitkor, det är IS

av pierre 25 januari 2012, 23:42

Med Hister menade Nostrakvackmus på floden Donau. Nötter tolkar detta som en magisk inspiration hos honom, så klart, och han kunde inte tolka vad han förutspådde. Det är som charader, va? nostradamus är hög som en skrapa och gud/aliens/andar försöker få honom att förutspå hitler.

åh... en flod? nej? okej, vatten? nej? två stavelser... flod-en? nej? åh, en stad... det är ju Wien.. flod? Ah! Hister? ja! öra? låter som, hister.. hipster? nej nej det är ju inte ens ett ord.

av pierre 25 januari 2012, 23:40

Tack Björn! Jag letade också bakåt, men bara sidan ner.

Vitkor, du får ta bort det där med att du tycker det är fjantigt med fantsnack.

av ason 25 januari 2012, 23:02

alltså vitkor med tanke på hur illa läget är idag så är det en svag Hitlerironi. Kellermannen säger baklänges att han tror på Nostradamus faktiskt för att hans värld har gått åt pipan och det är big deal!

av ker 25 januari 2012, 22:07

tack Björn! Jag vaskar!

av ker 25 januari 2012, 21:58

tror adolf hipster just parkerat här: Potentiellt farlig länk

av vitkor 25 januari 2012, 21:51

Jag börjar oxå bli orolig för Bengt, sist sågs han:
"rocky squeezar fant i ruta 3...
av bengt 8 december 2011, 16:37"

semestrar han månne i Thailand?

av Björn 25 januari 2012, 19:46

Men var ÄR bengt? Har han dragit sina färde, eller uppträder här i ny förklädnad? Jag saknar hans fantiska specialkompetens!

av ason 25 januari 2012, 18:33

Den andra schäslongen tog den ledsna och förorättade elefanten med sig när den muttrande flyttade in hos någon annan. I alla fall tillfälligt. Fanten TYCKER INTE OM Nostradamus. Men gillar Edith.

av ason 25 januari 2012, 18:26

vad hände med den andra schäslongen?

av pierre 25 januari 2012, 16:31

Vem är Sveriges största hipster? Jag lägger min röst på Andres Lokko.

av Slidkrans 25 januari 2012, 08:49

"Bättre en Mac på ballen än ett hack i skallen", är det inte något sådant man brukar säga?

av sona 25 januari 2012, 07:42

hipster hitler: Potentiellt farlig länk

av vitkor 25 januari 2012, 07:28

En Apple i skrevet. Det är tydligen modellen numera.

av Slidkrans 25 januari 2012, 07:00
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 24 januari

Publicerad 05:58, 24 januari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2724

Om det är någon som har missat så spelar de på en iPad2 (bredbild).

Potentiellt farlig länk

av KJEH 24 januari 2012, 22:59

pierre - hehe - nu blev jag på gott humör igen! Att inte vi andra såg de vita pjäserna!

Allt man behöver nu är bengt och en rar fant.

av ason 24 januari 2012, 20:15

jag gillar R&Rs schackträning... Köra bara med vita pjäser, det är svårare så.

av Pierre 24 januari 2012, 19:28

Björn: menade du inte "och så årets geni. kommentar?"

av X 24 januari 2012, 14:53

Potentiellt farlig länk

av Björn 24 januari 2012, 13:43

och så årets geni kommentar

"här ser ni resultatet med TV urusla utbud-allt i livet blir till tävlingar guldbaggar vaskningar annars -risken att bli en loser"

det, mina damer och herrar, hade inte ens jag kunnat säga bättre, tack ker

av Björn 24 januari 2012, 13:40

ker, jag tycker man skulle ta det ett steg längre istället och låta verkligheten bli mer som på TV. Till exempel har Socialdemokraterna ett ypperligt läge just nu att skicka hela verkställabnde utskottet till en öde ö och låta dem rösta hem varandra en i veckan - i direktsändning. Det känns ju som om det funkar ungefär så ändå men det vore mycket mer spännande för oss som tittar på om det var på en ö med roliga tävlingar och en diet bestående av palmhjärta.

av sona 24 januari 2012, 12:57

här ser ni resultatet med TV urusla utbud-allt i livet blir till tävlingar guldbaggar vaskningar annars -risken att bli en loser.

av ker 24 januari 2012, 11:55

analys:det dom egentligen diskuterar är-borde jag tagit chansen med Edith att bli det bästa paret genom tiderna- slutsats hur du än gjort blir du en loser och dessutom har du chansen att bli galen-priset för att vara geni. En nutida myt! man dödförklarar samlevnad som möjlighet- vare sig hetero eller homo. Om det handlar om att bli bäst-obs- om det handlar om att lära sig något är det ett bra tillfälle!

av ker 24 januari 2012, 11:52

Kul fast inte helt sant.
Bobby kom tillbaka och
Karpov förlorade inte.

av KJEH 24 januari 2012, 10:55

Jag kan tydligen inte räkna; jag lusläste ruta två flera gånger på jakt efter stavfelet.

av bal 24 januari 2012, 10:09

haha @ sona

av Slidkrans 24 januari 2012, 10:00

Skjuter man inte så missar man inga mål. Bättre ge fan i att spänna sin båge än att lyss till strängen som brast.

av sona 24 januari 2012, 09:57

Medvetet fel så klart. Ni kan inte er Kellerman.

av Interaktiv osäkerhet 24 januari 2012, 09:32

Fisher, ska vara Fischer

av ason 24 januari 2012, 09:16

Fittring: vilket stavfel tror du dig ha funnit?

av bal 24 januari 2012, 08:50

stavfel i ruta tre! tänkte jag skulle förekomma ason

av Slidkrans 24 januari 2012, 07:08

Egentligen tror jag att det är just det faktum att Fischer faktiskt blev helt kockobäng som också gjorde honom odödlig.

Kolla på John Nash. Karln är så smart och samtidigt helt bäng i huvet. Ergo: Han är ett geni!!!

av Slidkrans 24 januari 2012, 06:56
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 23 januari

Publicerad 05:57, 23 januari 2012
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 1992

*dubbelsuck* Det är INGEN som är kränkt här. Att bli illa berörd av något är en sak, att ta åt sig personligen och därmed känna sig kränkt är en helt annan.

Tjafskillar.

av ason 24 januari 2012, 09:38

Kränkt av en seriestrip? Ring Aftonblaskan och FI!

av olon 24 januari 2012, 09:27

*suck* Lellerkam,tror du din länk var smart? Man blir så trött.

av ason 24 januari 2012, 08:55

Här pratar vi i mun på varandra. Bal, jag tycker strippen sa en hel del om den som tecknat den. Vilka män jag umgås med har du ingen aning om.

av ason 24 januari 2012, 08:53

@bal: Men Kellerman länkade till den. Månne kritiskt (det vet man inte) men ändå.

av ason 24 januari 2012, 08:52

@Lellerkam Jajamänsan, hela två personer blev illa berörda. För starkt för dig?

av ason 24 januari 2012, 08:50

För övrigt tolkade jag plagiatstrippen annorlunda: ett av de Rockyfans som avskyr Edith(-snärvaro i serien) tog saken i egna händer och såg till att hon är borta för gott. Det är inte Rockys fantasi utan en läsares.

av bal 24 januari 2012, 08:48

ason: dina generaliseringar över killar och grabbar säger mer om dig och de män du umgås med än resten.

av bal 24 januari 2012, 08:47

Potentiellt farlig länk

av Lellerkam 24 januari 2012, 08:47

Wow. Aldrig förut har så många blivit så kränkta av så lite. En knock-off strip med ett halvkasst försök till humor och här lipas det och gnälls minsann.

av Lellerkam 24 januari 2012, 08:29

Men så bra då att den kraschade min webläsare så att jag slapp! #@)%!&# pk webläsare!

av KJEH 24 januari 2012, 03:53

Jag önskar jag hade sluppit se den där strippen. Verkligen.

av ason 24 januari 2012, 03:38

både edith och rocky verkar ha emotionella problem.

av pierre 24 januari 2012, 02:39

Håller med, EaA. (Äntligen fick jag initialerna rätt.)

Pierre, känner inte igen dig riktigt. De flesta kraschade passioner jag sett har en period av jojo-älskog innan de till sist tar slut. Det ursäktar knappast den där strippen. Och så kan ju Rocky använda det lilla ordet "nej". Just say no. Tycker du Rocky fungerar som en normal person?

av ason 24 januari 2012, 00:17

Var det Kellerman som tecknade den strippen så har jag hängt färdigt här, farligt nära psykosen tycks det!

Men det såg inte ut som hans bilder, lite för klumpigt ritat. Någon som vet? Ovanligt plumpt av både Vitkor och Kellerman att länka i alla fall, skärpning, skärpning för helvete grabbar!

av En annan mer förbannad Arne 23 januari 2012, 22:59

ason du utgår från att edith är en normalt fungerande människa, vilket har visats inte är fallet.

ex är som fängelset. om du kommer tillbaks gång på gång så är det nåt du inte lärt dig.

av pierre 23 januari 2012, 22:27

Enligt serien var det ju han som dumpade.

Nej, jag tycker inte det var det minsta kul. Tvivlar på att Edith gjorde det heller. Men tjejer är ju vana vid att ta en massa skit från barnsliga grabbar, så hon kanske bara rycker på axlarna?

Fast jag misstänker att det s k kakfatet ställs in i skafferiet för gott. Det måste finnas mindre mordiska vovvar att fika med.

av ason 23 januari 2012, 22:16

och att det redan från början var en hund som uppvaktade en hind-nu återvände doggen till att vara natur släppte sin kultivering och överjag och fällde bytet-det blir ju lite knäppt när han redan från början gjort alla till djur som egentligen inte umgås med varandra-kanske visste han det från början omedvetet och därför valde en hjort och ingen puma som kunde sluka honom!

av ker 23 januari 2012, 21:35

fast det var ju en kul dröm av nån som blivit dumpad!

av ker 23 januari 2012, 21:32

Björn - och vad är det för sexuellt med våldshumor? Att se killar flina åt våld tänder inte mig, det kan jag tala om.

av ason 23 januari 2012, 20:27

@ason,

allt som du har gjort, allt du gör och allt som du någonsin kommer att göra har med sexualiteten att göra. Ett ganska stort ämne som berör alla med andra ord. Men kul? nja det är ju som med baken

av Björn 23 januari 2012, 20:10

Jag menade vitkors länk.

av ason 23 januari 2012, 18:09

Jag kan hålla mig för skratt. Vad är det med grabbar egentligen, varför tycker de sådant här är kul?

av ason 23 januari 2012, 18:08

@kellermannen länkade denna idag till alla edith-haters:
Potentiellt farlig länk

av vitkor 23 januari 2012, 17:40

rocky sa det?

av pierre 23 januari 2012, 17:28

Klockren kommentar av ker.
Det dummaste man kan göra är att välja bort sånt när man mår fett keff. Det är som Rocky säger, om man har Aids och nån kutar in i rummet man är och börjar mörsa med en k-pist så glömmer man ju aidset. Nice!

av kman 23 januari 2012, 16:54

här passar uttrycket -"det kostar mer än det smakar" - men visst är det skumt med alla som tjänar på andras problem-typ läkare osv och när ska vi lära oss att när vi väljer bort att motionera och gå några timmar om dan och istället lägger pengarna på psykolog är det psykologen som blir frisk!

av ker 23 januari 2012, 11:00

Nice.

av sona 23 januari 2012, 08:31
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 22 januari

Publicerad 05:53, 22 januari 2012
Taggar: ålder
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 465

Försent för damerna eller för honom?

Kan det vara j brost?

av KJEH 22 januari 2012, 19:07

gissar Persbrant eller va han heter som är ihop med den där sångarens dotter-eller..

av ker 22 januari 2012, 19:07

Skulle gissa på Örjan Ramberg.

av Otto von Pommelhorst 22 januari 2012, 12:34

lisbeth salander

av Flyttad tagg 22 januari 2012, 09:48

Dick Harrison?

av Herr melin 22 januari 2012, 08:25
Andra publiceringar av denna stripp: