klockren

Dagens Rocky - med kommentarer

Web 2.0-aggregerat i väntan på pastans nya klockrena kommentarsfunktion.

Dagens Rocky - med kommentarer

Tack alla som kommenterat, och även ni som smygläst. Nu tycks det vara över, efter 8 år här, utöver de tidigare på pastan. / vitkor

Rocky 23 november

Publicerad 06:21, 23 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2681

Eller snarare det här:
Potentiellt farlig länk

av ason 23 november 2011, 21:30

det verkar som de är i Escherhuset igen om man ska döma från ruta 2

av pierre 23 november 2011, 20:05

nej- jag använder konstgödsel som jag vill- mitt syfte! Att inte kunna ha ett fungerande liv utan konstgödsel-det må vara i skogsplanteringar eller familjer eller åkrar-tänker inte låta nån norsk idiot sätta min agenda- punkt!

av ker 23 november 2011, 17:26

ason: Så man jag är blir jag litet rörd av denna samstämmighet efter dusten vi hade.

Tycker för övrigt att det här är den hittills roligaste efter Manges återkomst. Fågeln och råttan är ju traditionellt de roligaste Rockykompisarna.

av bal 23 november 2011, 17:10

Men bal! Ska jag trycka en kyss på två manliga ännen idag (försåvitt du är en man)?

av ason 23 november 2011, 15:24

ker - konstgödsel syftar på norgeterroristen Breivik som gjorde bomber av det. Fågeln fruktar att bohemen ska flippa ut.

av ason 23 november 2011, 13:42

Sopranoskalender hade varit coolt. Näe september står det.

av latsbrev 23 november 2011, 13:29

Vad är det för kalender på väggen? Sopranos? Vilken kliché! Edet kom tillbaka!!

av IO 23 november 2011, 13:13

Jag håller med fittkrans. Bra punchline.

av Slidkrans 23 november 2011, 12:01

har han skaffat underlägsen=formatet omedvetet hoppas jag- rutavdragskompis som nu degraderas till tjejgörat-stand in Edith dvs konstgödsel?

av ker 23 november 2011, 11:57

Jag inser att jag de senaste två stripparna helhjärtat håller med ason (så när som på en sak), och blir nästan blöt i ögona.

av bal 23 november 2011, 11:10

He doesn't get it, he doesn't get it...småärtorna är värda sömnlöshet och piss och skit.

Och pippin (som plötsligt blev perspektiv-för-liten där i ruta 2) blir oroad. Men hoppas pannkakor med sylt ska lugna den konstnärliga bohemen.

av ason 23 november 2011, 10:31

Riktigt bra stripp, klockren kommentar på slutet från fågeln!

av fittkrans 23 november 2011, 10:13

Hö hö
Rocky "unabomber" Kellerman

av kdog 23 november 2011, 09:15

är det nu det sker? Står det september på väggalmanackan? Potentiellt farlig länk

av Dragsgill 23 november 2011, 08:36

Freedom! Klockrent!

Potentiellt farlig länk

För övrigt saknar jag Slidkrans och Arne!

av En annan Arne 23 november 2011, 08:00
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 22 november

Publicerad 06:31, 22 november 2011
Taggar: kärlek, mat
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2680

Pierre - det ante mig. ;)

Så som sagt, vad gör Kellerman nu med serien? Det är ju bara att köra på, han kan inte till exempel bli lyckligt gift i verkligheten men ha gamla gnälliga Rocky i stripparna. Han har redan blivit irriterad på att fanbasen inte hänger med. Och man kan undra vad Edith tyckte om kommentarerna om hennes närvaro?

av ason 23 november 2011, 10:27

ason, jag retades bara lite om nemi.

serier liksom literatur och film är inte verklighet (oj!) läsare av kronblom vill inte vara en sån redlös slarver, läsare av 91:an Karlsson vill inte vara en förbryllad soldat, läsare av Ernie vill inte vara onkel sid, enos eller ernie. läsare av rocky vill inte vara rocky.

det som skiljer rocky från många andra serier är att den har en verklighetsanknytning i att den speglar Kellermans liv till viss del. På grund av det så ändrar sig nu serien efter hur Ks liv ändrar sig. Det är inte helt normalt, och serier som Kronblom eller 91an blir tradiga när schticket har repeterats i femtio år. Å andra sidan så reagerar läsare av en serie som rocky när formatet ändras. Det som gjorde serien rolig (schticket) försvinner, och målgruppen skiftar.

av pierre 23 november 2011, 02:34

För övrigt är Rocky "en av dem" redan, en av låtsas-utanför-grabbarna. En kliché. Fast med en enorm verbal förmåga.

av ason 22 november 2011, 23:37

Rocky en ansvarslös rumlare? För jösse namn, han köper ett sideboard i massiv ek och svindyra soffor med dubbel schäslong! Och en insatslägenhet på Söder!

Lägg märke till att du genast måste säga något negativt om mig personligen, medan jag håller mig till saken. Killar ska alltid vara så doggiga.

av ason 22 november 2011, 23:36

Möbler plockar man i en Container Ason, tar hem och fixar till.

Men det var inte det jag talade om, det var faran av att sugas in i massan, att bli en av dom. Du verkar ha Dagobert Kirkelin som serieideal, därvid skiljer vi oss du och jag.

Jag hoppas vid alla Gudar att även Rocky förmår även fortsättningsvis vara en ansvarslös rumlare och outsider, världen behöver sådana!

Potentiellt farlig länk

av En annan Arne 22 november 2011, 23:12

En sann konstnärsbohem! Haha!

Och hur ska stackarn få möbler om han inte köper dem någonstans? Måste sanna konstnärsbohemer handla ensamma? Blir man mer konstnärlig få?

Har f ö aldrig märkt att man konsumerar mer när man är två.

av ason 22 november 2011, 22:55

För övrigt saknar jag Slidkrans och Arne

av En annan Arne 22 november 2011, 22:30

Rocky är en sann konstnärsbohem och som sådan vore det tragiskt om han drogs ned i tvåsamhetens helvete och konsumismens förbannelse; den praktiska familjebilen till IKEA på lördag för att handla bestick och gardiner, korv till snorhyvlarna. Då är berättelsen över. Villa, vove, volvo är faktiskt inte några universella värden som alla måste sträva efter.

Samtidigt kan han inte fortsätta på samma sätt som han gjorde för 15 år sedan. Det gäller att åldras med värdighet när man börjar närma sig de 40 annars blir man bara en patetisk gampojke och det är nästan lika illa som en simpel konsumist i ledet.

Vi får hoppas att han kan nå fram till en kvinna (eller en man) i samma ålder och med liknande värderingar, eller finna frid i singellivet.

Hur som helst är det ett lyft för historien att Edith försvinner ut genom en bakdörr. De lovande stripparna i början till trots så var hon så förbannat tråkig och vanlig att tom Tompert framstod som avantagardisk.

av En annan Arne 22 november 2011, 22:29

Nemi är kul på sitt sätt och ibland roligare än Rocky. Det är lite skojigt när folk ska markera sin trohet mot Rocky genom att racka ner på Nemi.

Om snöffelöff-schticket var det som gjorde Rocky rolig sitter Kellerman verkligen på pottan.

Länkar jag läsare hit? Huru?

av ason 22 november 2011, 19:29

men ason inte visste jag att du var ett nemi-fan? jag beklagar :-)

Nåväl, snöffelöff schticket var ju det som gjorde rocky rolig! rocky är en antihjälte, en sann Malandro!!

Det kanske finns en och annan som ser rocky som nåt slags föredöme eller livsstilsledare men de har nog svårt att ens läsa serien.

jag tror du länkar läsare till serien för mycket, ason.

av pierre 22 november 2011, 18:25

P haar stroke!

av ker 22 november 2011, 17:35

alltså var är slidkrans? stroke?

av ker 22 november 2011, 17:10

Och just som jag skulle omfamna Pierre och trycka en kyss på hans änne, öppnade han munnen en gång till! (Och lägg märke till hur han fick in det där "Allers".)

Edithsjukan fanns bland kommentarerna, skulle jag vilja säga. Det fanns en offerstämning: Snöffelöff addicts krävde att Kellerman skulle förbli okär, oklok, omanlig och ovuxen, för deras skull. Istället för att heja på och stötta sin hjälte. Les puckos infidel!

Nä du, IO, jobba för du göra själv.

av ason 22 november 2011, 17:06

in min ödmjuka åsikt (imöå) dränerade edith-sjukan K gick igenom seriens själ. helt plötsligt ersatte Norénlika ångeststrippar med götheistiska lidelser som tradar på i veckor den happy-go-lucky snöffelöff som man var van vid.

tänk dig om du var ett Nemi fan och helt plötsligt när du är klar med veckans Allers så bläddrar du fram din älskade Nemi och hon har blivit en kristen rejv-lolita med rosa nagellack?! det var svängen R tog.

av pierre 22 november 2011, 16:55

ason har helt rätt här.

av pierre 22 november 2011, 16:39

Här skulle SK haft mycket att säga, var är han när man bäst behöver honom?

av En annan Arne 22 november 2011, 15:40

Bara nyfiken. Länka gärna till någon sådan stripp.

av IO 22 november 2011, 15:08

"Utveckla"? Du har väl följt serien?

Hur många strippar har inte haft som poäng att Rocky inte kan komma ihåg att han legat med tjejen han just står och pratar med, eller har glömt hennes namn, eller kommer med någon riktigt chauvinistisk groda (varpå tjejen vänder och går sin väg). Och nu pratar vi inte om en åttioåring utan om en mellan tjugo och trettiofem.

Sedan går han och blir kär på riktigt, men är fortfarande mentalt 16 när det gäller kvinnor, varvid problems arise.

Kom igen, hela Rockys popularitet bygger på att han ofta bär sig åt som en snöffelöff, vilket är en lättnad för manliga läsare som antingen VILL göra det själva, eller är glada för att de faktiskt är smartare än så. Det var därför så många ville putta ut Edith genom fönstret. Hennes närvaro förstörde hela konceptet de var vana vid och älskade.

Men nu är han ju singel igen, så vi får se om han glider tillbaka i gamla vanor eller om det hände något nytt in the continuing story.

av ason 22 november 2011, 15:05

Svinigt? Utveckla.

av IO 22 november 2011, 14:49

Om man ser på hur han själv har behandlat tjejer (svinigt) under årens lopp, så förstår man att han är ovan vid kärlek. Edith har ändå varit schysstare mot honom än han har mot många andra.

För övrigt är man alltid i underläge när man är förälskad. Och ens arma partner också. ;)

Det funkar nog inte att gå ut och leta efter "rätt typ", det här är Rockys eget lilla quirk. De goda nyheterna är att man växer med lidandet! Hur som helst, just nu slipper han ju kärlek i livet och kan fundilera över pros and cons.

av ason 22 november 2011, 12:58

känner igen mig totalt i ruta 2-är i berlin och vilar mig-fan- ja vem är inte hungrig? men alla andra har samma problem-mer eller mindre-eller mer eller mindre liv....

av ker 22 november 2011, 11:12

jobbigt. rocky kanske letar efter fel flickor, hans önskan verkar vara en prostituerad helylletjej? När ska han sluta försöka hitta sin själspartner på krogen... eller är det bara så att hans själspartner faktiskt är en ego absorberad, dryg och ytlig bimbo med collagenläppar och orange fejktanning? vilket öde

av Pierre 22 november 2011, 10:53

Rocky har ju genom åren gjort det klassiska misstaget att bli störtkär i tjejer som inte är lika kära i honom. Idealiskt ska maktbalansen i ett förhållande vara jämn, men om den nu är ojämn ska man inte vara den i underläge iallafall - rent självplågeri.

av sona 22 november 2011, 07:39

word

av ant 22 november 2011, 07:25
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 21 november

Publicerad 06:54, 21 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 1895

En av de bästa stripparna. <3

av IO 21 november 2011, 16:11

@EAA: eller både hängslen och livrem.

av KJEH 21 november 2011, 14:27

För att brallorna ska kunna sitta så där krävs midja och det är en sällsynthet numera. Häng och hamburgare hör ihop!

av En annan Arne 21 november 2011, 14:25

Höga brallor var det - här Kirk Douglas, Michael Douglas' pappa, i någon femtiotalsfilm.
Potentiellt farlig länk

Men baske mig är det inte en kalsongkant i alla fall!

av ason 21 november 2011, 10:26

hehe, den här klassikern är riktigt bra!

av bson 21 november 2011, 10:21

Det är klart underhållande att stå bakom en kille i hängbrallor i rulltrappan. Men det har väl blivit omodernt med brallorna nedanför kalsingarna nu?

av ason 21 november 2011, 10:14

så där ser väl varenda man ut i alla 40talfilmer? Men så här i efterhand så vet man att de flesta var homosexuella- snyggingarna som förmodligen sög sig till de jobb de fick- karlar tycker ju de är bäst på allt och därför har vi numera brallorna där de är-beredda att dras ner snabbt vid nästa sittning

av ker 21 november 2011, 10:09

.. en klottrande snattare med skärmmössa...

Rocky har potential att bli en riktigt kul arg gubbe en dag.

av sona 21 november 2011, 08:48

Klockrent! Rocky blir nästa stora modebloggare.

av KJEH 21 november 2011, 07:40
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 20 november

Publicerad 07:52, 20 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 456

Ursmutsigt!

av Hannes 26 november 2011, 21:55

Varför har ediths släkt skrivit kellerman på golvet?

av IO 21 november 2011, 10:58

K-ren!

av kdog 21 november 2011, 08:50

förstås jobbigt att inte ha nån att skylla sina förlorade relationer på-men också det enda verktyg som gör det möjligt att förändra-eget ansvar för sin vilja

av ker 20 november 2011, 11:17

tja dom testar din organisationsförmåga-som inte är så vältänkt-ex miljötänkt-det lilla i det stora alltså

av ker 20 november 2011, 11:15

Åh, ljuva minnen!

av ason 20 november 2011, 10:09

Klockrent! Ungdjävlar, stryk ska dom ha!

av En annan Arne 20 november 2011, 09:38
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 19 november

Publicerad 06:51, 19 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2679

Killarna är exakt likadant klädda. Det är lite dagis över det hela.

av ason 19 november 2011, 19:14

japp exakt- stort plakat hjälper inte-kanske sittstreika?Är det inte det att man inte vill det man vet att man borde?

av ker 19 november 2011, 18:27

Karma...?

av ason 19 november 2011, 12:44

Är det nu det kommer att ske?

av Dragsgill 19 november 2011, 07:52
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 18 november

Publicerad 06:20, 18 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2678

ker, nope.

av ason 18 november 2011, 21:53

ason Martina säger det dig något?

av ker 18 november 2011, 20:32

Jag har ingen aning om var SK håller hus, däremot tror jag Rocky använder fanten som fotvärmare i dagens strip.

av ason 18 november 2011, 18:51

nån får leta upp den sista kommentaren om fanten.

av pierre 18 november 2011, 16:58

Ason, vad har du gjort med Slidkrans? Jag saknar den gamle cynikern, släpp honom!

av En annan Arne 18 november 2011, 16:18

Hej fanten. Trevligt att höra från dig. :)

av ason 18 november 2011, 14:18

Varför pratar ingen om mig längre? Har ni glömt mig?

av fanten 18 november 2011, 10:14

föreslår en burk spenat!

av ker 18 november 2011, 09:50

Nu är klockan 0614 och strippen lades ut 0620!? Klockkonstigt?

av En annan Arne 18 november 2011, 06:16
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 17 november

Publicerad 06:56, 17 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2677

undrar om bonniers också har bunker under dn?

av ker 17 november 2011, 21:32

0 kommentarer på pastan

av ker 17 november 2011, 21:31

bra sagt eaa

av pierre 17 november 2011, 17:07

Hej! Varken Saddam eller Khadaffi störtades av revolutionen utan av KONTRArevolutionen och den kan mycket väl både sändas och organiseras av TV, Foxnews!

Potentiellt farlig länk

av En annan Arne 17 november 2011, 15:52

Det var inte mer revolutionärt än när Ken Ring ville att kungen skulle våldtas. Effektsökeri. Jazz är alltid sämst.

av Interaktiv osäkerhet 17 november 2011, 15:30

Steady, steady - jazzpundaren menade att revolutionen inte skulle vara inplanerad, översiktlig, manövrerbar, inte komma där alla trodde den skulle komma, den skulle överfalla oss i verkligheten. Dessutom LÄT det så förbannat bra, det skakade om tusen soap opera-soffpotatisar: - The revolution will not be televised!

av ason 17 november 2011, 13:43

ni har fel- det skedde inte i TV utan i verkligheten puckon!

av ker 17 november 2011, 13:18

Ja, både Saddam och Khadaffi avrättades ju i direktsändning. Den där jazzpundaren kunde inte haft mer fel.

av ason & fille 17 november 2011, 12:12

Revolutionen var ju på tv, eller iaf livestreamad via internet

av Rettaw 17 november 2011, 11:43

ja va läskigt det var när det hände på riktigt-i stormens öga!När det gäller kamprad osv när ska vi lära oss att man behöver vara galen för att lyckas? de välanpassade kan inte bryta system för ny mark utan att sluta vara välampassade! Revolutionen kommer inte att vara på TV!

av ker 17 november 2011, 10:37

"Vi vill ha runda paket, inte platta, när ska ni fatta!?!"

av sona 17 november 2011, 07:10
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 16 november

Publicerad 05:17, 16 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2676

@ KJEH: Hehe.

av ason 17 november 2011, 11:22

@sona: men om en hund o en fågel skulle para sig får vi inte då en fågelhund? Älgar och vildsvin kan inte få någon avkomma längre, därtill är de för genetiskt åtskilda även om det inte alltid varit så. Avkomman var dock så otroligt välsmakande, god och lättjagad att den snabbt blev utrotad. Dess namn, Svälg, lever dock kvar i svenska språket som en ledtråd till vad folk åt mest när svenska språket formades. Dess utbredningsområde nådde dock aldrig England där där istället svalan i språket för alltid kom att förknippas med ngt väldigt delikat.

av KJEH 17 november 2011, 06:40

Kan bli ett bra spår detta, kommer ihåg när Rocky införskaffade valp i somras. Sjukt kul.

av kdog 16 november 2011, 12:57

@bosse-grattis till seendets konsekventa logik!

av ker 16 november 2011, 10:26

Jag tycker strippen är intressant. Man kan liksom få en känsla för hur logikcentrat i Kellermans hjärna ser ut.

(hund går på två ben, fågel går på fyra ben) =>
(älg parar sig med vildsvin) =>
(fågel parar sig med hund) =>
(älg med vildsvin i koppel) =>
(älg har kläder och spelar badminton) =>
(husdjur är onaturligt)

av Bosse 16 november 2011, 10:14

behållningen är väl att Kellerman ser konflikten mellan förmänskligandet av djur och bejakandet av det djuriska-och använder jordens förhistoria med utdöda djur som exempel på att vissa sorters hundar tillhör dem som borde vara utdöda eftersom de mänskliga syften de används till är olagliga-hot mot omvärlden

av ker 16 november 2011, 09:54

Serien utan edith = Sämre!

av ason & fille 16 november 2011, 09:50

EAA: instämmer, svårt att hitta något kul med denna stripp. Man får låta tankarna vandra långt då. Typ OM en älg och ett vildsvin verkligen framgångsrikt lyckats para sig, vad hade resultatet blivit? Ett lejon och en tiger blir ju antingen en Liger (lejonpappa, tigermamma) eller en Tigon (tigerpappa, lejonmamma) och bägge funkar rätt OK verkar det. Men ett älgsvin, hur skulle det te sig?

av sona 16 november 2011, 08:02

Jag försöker hitta något klockrent att säga men det går inte, antagligen för att strippen är trist.

Kul att Mange är tillbaka i alla fall, jag tyckte att persongalleriet började bli väl tunt.

På tal om kompisar från förr, var är Slidkrans? Har vi förlorat honom i samband med Pastan debaclet eller är han och Ason som kommunicerande kärl, när den ena är här så är inte den andre? Fred i vår tid vänner!

av En annan Arne 16 november 2011, 07:44
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 15 november

Publicerad 06:15, 15 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2675

hunden rocky kallar fågeln mange för människa

av krasse 15 november 2011, 17:51

Lejon är mysigare än ilskna flodhästar.
Potentiellt farlig länk

av ason 15 november 2011, 16:56

@sona: Han hade pojkvän. Och båda verkade lika förtjusta i vovven.

av ason 15 november 2011, 15:30

Fast det värsta i hundväg är ändå rent-a-poodle i St:Moritz där man hyr en pudel i matchande färg.

av KJEH 15 november 2011, 14:00

@ason, det kanske var så enkelt att ville han ha modebloggerskan fick han ta chiuahuan på köpet?

av sona 15 november 2011, 13:03

@sona: Såg en gång en bodybuilder med en liten chihuahua i koppel. Den rymdes i hans hand. Gulligt.

av ason 15 november 2011, 13:00

Ni glömmer vi ej att kolla på lilla al filles show? kanal 5?

av ason & fille 15 november 2011, 10:34

rocky är en hund

av krasse 15 november 2011, 10:29

älskar hundar men en del har hund därför att de har ett undertryckt behov av att skita offentligt så andra halkar i det samt skälla på folk och bita barn i ansiktet!

av ker 15 november 2011, 10:23

Ska det va Mange, han ser så annorlunda ut...

av bro' 15 november 2011, 08:46

Kanske en flodhäst?
Potentiellt farlig länk

av En annan Arne 15 november 2011, 08:17

Klockren! Jag ska för övrigt köpa en en större spaniel så småningom.

av db 15 november 2011, 08:12

Problemet är att ju "tuffare" ras på jycken desto större är risken att den är i just fel händer. Ser du en kille med rakad skalle, Adidas-overall och ACAB-tatueringar så är oddsen rätt dåliga för att han går omkring med en Golden Retriver.

av sona 15 november 2011, 08:10
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 14 november

Publicerad 07:52, 14 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 1872

vill bara säga vad glad jag är att detta verkar fungera igen.

vad glad jag är att detta fungerar igen.

av dragsgill 14 november 2011, 13:29

Men vad svårt det var att komma in på nygamla Rocky på pastan. Jag fick värma mitt ångstrykjärn till dator på vedspisen i flera minuter.

av ason 14 november 2011, 11:59

@eaa äre sant! Hoppas för bövelen att kellerman vågar använda det här för en berättelse i framtiden!
Rocky- uppmuntrans guru- fast åt fel håll-för mycket snack om cigg-luktar skit-stödjer USAs krig-dödar dig gratis åt moderaterna-bara fattiga röker-och fetare blir du!

av ker 14 november 2011, 11:48

Lägg av med det där ason och fille.

Rocky på pastan igen? Har de ätit trattkantareller?

av ason 14 november 2011, 11:04

Klockeren stripp!

av ason & fille 14 november 2011, 09:37

@Vitkor: pastan förnekar sig inte! Vet du anledningen till att de flyttade tillbaka Rocky till Pastan, var det Kellerman som agerade eller?

Hur som så gick mina försök att rekonstruera kommentarshistorien om intet, inte bara dagens kommentarer är borta utan allt sedan starten är raderat, trist!

av En annan Arne 14 november 2011, 08:34

Verkar som att alla kommentarer blivit bortrensade på nya pastan-rocky. Så: inte klockrent där ännu, tydligen...

av vitkor, 14 november 2011, 07:46
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 13 november

Publicerad 06:50, 13 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 454

A little bird was flying south for the winter. It was so cold, the bird froze and fell to the ground in a large field. While it was lying there, a cow came by and dropped some dung on it. As the frozen bird lay there in the pile of cow dung, it began to realize how warm it was. The dung was actually thawing him out! He lay there all warm and happy, and soon began to sing for joy. A passing cat heard the bird singing and came to investigate. Following the sound, the cat discovered the bird under the pile of cow dung, and promptly dug him out and ate him!

Q: What can we learn from this?

A1: Not everyone who drops shit on you is your enemy.
A2: Not everyone who gets you out of shit is your friend.
A3: Most importantly: when you're in deep shit, keep your mouth shut.

av En annan Arne 13 november 2011, 22:22

farsdag på er! Och vem vill inte ligga bland alla barnen i bingen och ha Rocky till pappa!

av ker 13 november 2011, 11:48

Klockrent!

av acon 13 november 2011, 08:06
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 12 november

Publicerad 05:48, 12 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2674

drog mig o frugan till NYC i helgen. OJ vad kallt det är. det är nått som rocky inte nämner

av pierre 13 november 2011, 03:54

Ingen Edith idag?

av ason & fille 12 november 2011, 12:30

Förmodar att det är en kamphund.

av NN 12 november 2011, 10:45

restart!Kantareller är skitbra-södra gotland är pretto-norr är bra-känner både Göran och Örjan och det var länge sen snabbköpet la ner-han borde uppdatera med en tur

av ker 12 november 2011, 10:41

Tillbaka till de klassiska åren! Klockrent!

av En annan Arne 12 november 2011, 09:50
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 11 november

Publicerad 06:15, 11 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2673

tack för att du fixade till visningen vitkor!

av bson 11 november 2011, 15:17

Har ungen tatuerade armar? Stenhårt!

av ason & fille 11 november 2011, 14:12

nä men jag måste säja med tanke på 11 11 11
är det inte lite symboltänk här på kommentarsidan? Väntade du in det här datumet vitkor-eller sa det pling-på Bonniers?

av ker 11 november 2011, 14:11

bara en riktig karl vill vara först!

av ker 11 november 2011, 14:09

Möcke bra!

av ason & fille 11 november 2011, 13:17

Klockrent!

(å va fint att kunna lägga den kommentaren igen)

av En annan Arne 11 november 2011, 13:01

Bara en kan vara först.

av KJEH 11 november 2011, 12:08
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 10 november

Publicerad 06:04, 10 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2672

"NÄÄRETÄNKEJANTE GUBBJÄVEL", jo den kommer man ju ihåg från högstadiet. Sedan var nian slut och en del gick vidare till tvååriga yrkesprogram och andra till treåriga teoretiska. Då hörde jag inte sådant mer.

av NN 11 november 2011, 12:14

HURRA!Nu är vi fulla igen!

av ker 11 november 2011, 09:51

Sakta börjar världen komma i fas igen !

Kan du också fixa Greklands och Italiens budgetunderskott nu Vitkor ?

av tjossan 11 november 2011, 09:21

Dags för en ason come back???

av öson 11 november 2011, 08:59

Snyggt jobbat!

av sona 11 november 2011, 07:14

@ason: kan du inte be Ola komma tilllbaka nu också?

av KJEH 11 november 2011, 06:53

ason: hehe, det går väl att kombinera?

av vitkor 11 november 2011, 02:43

Men wow - jag som trodde du övergivit oss, vitkor, och satt i sängen med någon trevlig person och drack kaffe och åt croissenter!

av ason 10 november 2011, 22:41

nu provar vi, jaha det funkar med svenska nu, vad fint.

av Pierre 10 november 2011, 20:48

ah.. nu tillbaka till normala sandningar. dags att installera sverigeska pa nyckelbradan.

av Pierre 10 november 2011, 20:46

Mick N: Det hamnade nere på 24 oktober.

av vitkor 10 november 2011, 18:38

Med länken:
Potentiellt farlig länk

av Mick N 10 november 2011, 18:38

Vaff.. jag skrevju just det här:
Det är bra Vitkor, du är befriande osentimental. rocky.vitkor.se ska aldrig bli ett självändamål! När du släcker sajten vill jag se med stora bokstäver: rocky.vitkor.se är död! Länge leve rocky.vitkor.se! alternativt
Potentiellt farlig länk

av Mick N. 10 november 2011, 18:37

funkar det tror ni?

av vitkor 10 november 2011, 18:34
Andra publiceringar av denna stripp:

Rocky 9 november

Publicerad 17:04, 9 november 2011
Posta en kommentar Namn:
E-post (får ej fyllas i):

Tagga

Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg (separera med komman):

Nummer 2671

Inga kommentarer